När Emelie fyllde 19 slogs klackarna i taket!!!


Åsikter åsikter åsikter

Alla har åsikter, angående allt! Suck!
- Imorogn är sista dagen i Sthlm. Sen bär det av mot Emmaboda! Första festivalen någonsin för min del, känns helt sjukt!
Nu över till ANki och titta på när hon lagar mat. Sedan ska ska vi se på filmen "Men who stare at goats". Haha verkar fett skön!
Ciao-paow

Tröttheten slår tillbaka

Ju mer jag sover desto tröttare blir jag! Why is that?! Äsch, helt cp-skadat är det i alla fall.
Nu ska jag liksom äta frukost. Vaknade för en timme sedan men låg i sängen och kollade youtube-klipp i en timme, haha!

EEEE

Är ute på Ekerö nu, seg som en apa. Firade Emelie igår som fyllde 19. Blev rätt sent så jag sov i stan men nu är jag tillbaka på landet igen. Igår var väldigt kul faktiskt! Emelie blev som födelsedagsbarn lite på pickan vilket var mycket lustigt hihi!
Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske se en film eller något i den stilen.
- Bilder från kvällen kommer upp sen.

Jävla CP HOORA!

- Nu sticker jag till pappa, hatar att bo hos mamma, att tro att jag kan komma hit och ha det trevligt mellan oss är ju samma sak som att hoppa från balkongen i tron om att man kan flyga.

[Cam]

- jag och mina vänner det senaste halvåret i cam!

Sitter hemma och lökar


Veckans låt:

Shivaree - Goodnight moon

Grattis till körkortet kompis!

- Grattis till Frida som har tagit körkort samt har en bil att köra runt i!

Tropiska Sverige?

- Sådan värme som Sverige har i sommar behöver vi knappast resa utomlands för tropisk känsla. Problemet är bara att vi är så vana vid kyla att vi glömmer at vi faktiskt kan ha likadana kläder  på oss här som vi skulle ha vid medelhavet...

Frustrerad på idioter

Snälla lär er förstå att vägar man väljer har konsekvenser.
Eller rättare sagt, privilegier kommer aldrig ensamma. Säg att du blir känd, men deppar ihop bara för att alla inte tycker om dig. När man går i skolan så finns det alltid folk som snackar skit om en... I SKOLAN. Är man nationell stjärna, så kommer folk i nationen prata skit om en, är man INTERNATIONELL kommer världen prata skit om en. Vissa saker får man ju bara acceptera, skaffa lite skinn på näsan och sluta vara såna idiotiska kommunister. Jag trodde alla visste, kommunistisk rättvisa låter bra i teorin, men funkar aldrig i praktiken (ex. Ryssland). Folk som tror annorlunda borde skaffa sig lite mer innanför pannbenet.
Att tycka något men inte tänka igenom vad man tycker är så fel! Exempel "Wow, titta på mig, jag är så röd, wow, socialdemokraterna ni är bääst". Snälla, är det nån av er som ens vet vad de står för? Åh det är så pinsamt!
Det finns så många som bara tycker saker bara för att alla andra tycker så, därför att det är politiskt korrekt att tycka så, därför att ALLA säger att så ska man tycka.
Någon gång måste jag få möta denna "ALLA". Han verkar veta så mycket, men har sällan rätt.

Min lägenhet?

- Så här ska det se ut när jag flyttar hemifrån, golvet är helt underbart!

Balders balle!

Sitter med Anki och ser på "Hem till Midgård". Så jäkla bra!

Nefifän

Asså, det blev ingen jäkla utekväll... Surt alltså, men sånt händer. Ska kolla film och apa mig istället!

Utgång trots allt.

Jaha, då blir det utgång ikväll då, ska bli väldigt trevligt! Mallika och jag hade ju en riktigt lyckad utekväll sist vi gick ut... Det blir nog F12 ikväll, dansa hela natten låång!

Hata STHLMS-veckan!

Alltså, jag är så jäkla trött på allt tjat om Stockholmsveckan! Det är bara en ursäkt för alla stela Stockholmare att bete sig i Sverige som de annars bara gör utomlands = utan hämningar!
Vad är det som är så kul med den veckan egentligen?! Jag menar det är ju inte direkt så att man inte ser tillräckligt med stockholmare i Stockholm. Skillnaden är att de är i en ny miljö.
När jag sökte in till Södra Latin var en av arbetsproverna att man skulle teckna djur i en främmande miljö. Typ ett lejon i en storstad. Varför gjorde man inte istället stockholmare som dansade på ringmuren? Precis samma sak.
Nej Stockholmare ska fortsätta leva sina stela liv i Stockholmare. Att tro att man kan bli mer lössläppt är som att tro att man kan bli kines om man är Europé. Lika fail!

Seg dag utan sol

Idag har det inte varit någon sol, och tydligen var det ingen auktion heller! Men vi drog på loppis i stället och kom över några riktigt snygga tallrikar och en skål i samma stil. Väldigt nice, roligt att vi håller på att få det så fint här hemma. Nästa projekt är att lägga nytt golv på övervåningen och sen att måla om vardagsrummet och byta kaklet i köket. Sen kommer jag vara nöjd, förutom vissa inredningsgrejer.

Listen to the story:

Listen children to a story that was written long ago
'bout a kindom on a mountain and the valley folk below
on the mountain was a treasure buried deep beneath a stone
and the valley people swore they'd have it for their very own

Go ahead and hate your neighbor
go ahead and cheat a friend
do it in the name of heaven
you could justify it in the end
There won't be any trumpets blowing 
come the judgment day 
on the bloody morning after
One tin soldier rides away

So the people of the valley sent a message up the hill,
asking for the buried treasure, tons of gold for which they'd kill.
Came an answer from the kingdom "with our brothers we will share. 
All the secrets of our mountain, all the riches buried there."

Now the valley cried with anger,"mount your horses, draw your swords"
And they killed the mountain people, so they won their just reward.
Now they stood beside the treasure, on the mountain dark and red.
Turned the stone and looks beneath it; PEACE ON EARTH was all it said.

Go ahead and hate your neighbor
go ahead and cheat a friend
do it in the name of heaven
you could justify it in the end
There won't be any trumpets blowing 
come the judgment day 
on the bloody morning after
One tin soldier rides away

Love peace & understanding

- Har nattbadat och kollat på Hitta Nemo med familjen. Och ätit god mat med grekisk sallad till. Ibland är det skönt att mysa med familjen. Elsa är så lätt att ha att göra med ute på Ekerö också, inte så trilsk som hon kan vara annars.
Imorgon kommer Mallika ut också. Då ska vi på en auktion vid Färentuna kyrka imorgon vid 11. Sen ska vi åka och bada. Fast först innan auktionen måste jag måla sista lagret med färg på stolen. Hoppas också att vi hittar något snyggt på auktionen till huset. Ett nytt vardagsrumsbord vore till exempel inte helt fel... Det vi har nu tar så mycket plats.
Så, natti natti

Amazing

- älskar 0lsen!
Kom precis hem från en trevlig kväll med Frida och hennes pojkvän. Vi spelade Yatzy och jag förlorade alla gånger, haha. Man kan väl säga att sällskapsspel inte är min grej liksom...
Har även varit i kungsträdgården idag med la familia och tittat på Fest i Byn (min gudfars band) som spelade på eko-festivalen som har pågått idag och även kommer pågå imorgon. Imorgon kommer Thomas di Leva spela där, fast det borde ju ingen se med tanke på att han är kvinnomisshandlare...
Nu är det i alla fall godnatt för mig, puss på stjärten!

Björnsträdgård


NATTBAD

Vi nattbadade igår, jag, Tora, pappa, Elsa och Egil. Mysigt va? Det var liksom första gången jag badade i år. Är ju en sån jäklarns badkruka haha!

På väg

Extremt uttråkad, men då är det bra att vara tjej och man kan sminka sig. Men nu drar jag, ses på ekerö, haha.

Ekerö

Idag börjar jag röra mig mot landet. Klarar inte stan mer.... haha, nej skämt åsido. Men Elsa ska följa med ut idag, Tora ska nämligen passa henne. Sen imorgon åker vi in och möter mamma i staden. Ska träffa Anki också som är ensam och olycklig ute på eckurt... eller?

FÖRMÄKTA: Original


Tjatmoster

Det bli en väldans massa tjat angående bastufeelingen i mitt hem, men jag kan inte låta bli att klaga. Sitter och funderar på att ta en kall dusch #2.
Jag brukar inte svettas men i denna lägenhet svettas fan ALLA!

Remember?

Två favoriter från Astrid Lindgren!

B.


omg

Nu börjar det hända grejer vill jag lova! True Blood blir bättre och bättre!

Sola... ... . .. pina Colada

Ingen har väl missat att jag butt plupp mot ring i näsan? Så mycket snyggare!

Soltortyr

Nu har jag solat!
Jag, Emma och Astrid var i stan och solade idag. I typ 2 timmar vilket jag tycker var ganska starkt jobbat, speciellt för mig som blir så jäkla rastlös. Det var en lite promenad fram och tillbaka också, så lite motion på detta och man känner sig som ny.
Nu är jag hemma och har precis tagit en kall dusch, ljuvligt! Ska käka något för första gången på idag hehe.
--------
Gårdagen var mycket trevlig, förutom att eftersom jag knappt sovit för att det är så jäkla varmt i den här lägenheten, så var jag en levande död -zombie- hela kvällen. Gick och lade mig vid tolv, men vid 3 kom Kevin och Zeth och mobbade mig, så då vaknade jag igen. Men jag fick ändå sova typ 10 timmar. Väldigt skönt. Emmas lägenhet är jättesval och skön! ORÄTTVIST!

Inspiration:


Snart åker jag till Emmurt, ciao my loves


Måste gör mig i ordning lite snart alltså!

Är uttråkad, ska man spexa med sminkningen? Vet ej... Är uttråkad så skulle lika bra kunna tuta och köra!

WannabeMadonna!

- Är inte denna kvinna sjukt likt Madonna på dessa bilder?! Så jäkla cool, och Madonnas klädstil må vara bland det snyggaste jag sätt!!
Ska till Emma på middag idag. Mycket trevligt! Astrid ska dit också, sen några andra, vi tänkte kanske spela poker, fast jag suger, förlorar alltid direkt och sen får jag sitta i en timma och titta på när alla andra spelar.

löhaedlshadöcjghbWROÖDJHGÖVDS

JÄVLA CP HEEEM!!!
FUCKING BASTU FÖR HELVETE! JAG SPYYYR!
NÄSTA STATION: "BALKONGEN"!!!

Heldag!

Drog in till stan med syrran och träffade Louise, Judith och Mallika. Vi satt i Björnsträdgård och försmäktade av denna varma helt sjuka värld Sverige har förvandlats till. Inte för att jag vill klaga på värmen, men FAN vad varmt det är!!
Sedan gick vi till gamla stan och åt, vi tog take away och satte oss vid kajen, mycket trevligt, tills det kom en gigantisk yacht åkande med ett gäng fulla 25-åringar som pumpade världens musik. Då pallade vi inte trycket mer och drog.
Jag åkte till Frida och det är där jag hållt hus fram tills nu. Jag, Frida och Jimmie satt och drack bubbel och pratade gamla minnen. Mycket trevligt.
Nu känner jag hur tröttheten kommer krypande, problemet är att vår lägenhet hos mamma är som en jävla bastu!! Det är så varmt att jag nästan överväger att sova på balkongen alltså!!!
Godnattkärlek till alla (ni som kommer kunna sova i natt det vill säga...).

GG i Paris!

- Jag kan knappt vänta tills säsong fyra kommer börja sändas. För er som inte vet så spelas GG i skrivande stund in på Paris gator. De första avsnitten kommer alltså utspelas i Frankrike, så totally awesome!!

Soova?

Alltså, jag sov till klockan tre idag, så är ju liksom inte sådär jättetaggad på att gå och sova just nu, men kanske kan kolla lite GG och äta lite gröna bönor... Älskar det! Med Soja till, så döm inte innan ni provat.

Jeans á la Hippie

Shit vad jag är seeeeg!!!! Jag vill sitta hemma och bara inte göra nånting, fast samtidigt är jag konstant rastlös! Varför är livet ibland så jobbigt?!
Men jag kommer nog bara vara som en död sill ikväll tror jag, kommer något bra på tv månntro?
- Haha man märker verkligen att det är sommar då är det bara dessa stilar som gärller på kläder, hahaha! Så jäkla georgeous!!! (Pics: knighttcat.com)

TsaminaMinaZangalewa

You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isnt over

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall,
get up
And if you fall,
get up

Atlanta Forexit


Ankh


Sea of Shoes


Sandlådan

Idag har jag passat min syster, vi har lekt i sandlådan, bakat sandkakor och gjort sandslott, mycket roligt...
Är hos Astrid nu och förbereder mig för awesome chillkväll med min kära klass, inklusive andra nära och kära.
Love y'all!

Kort update om vad som hänt, hehe

Asså, för några dagar sedan flög det in en stor fågel rakt in i Astrids altandörr, den är av glas ju så fågeln fattade väl inte att det tog stopp. Jag satt typ två meter ifrån när den flög in i den öppna dörren. Det var helt sjukt! Jag försmäktade typ och Husse och Astrid hade världens bestyr med att få in den blodiga fågeln i en påse, utan att själva röra den, haha. Har det på film så ni kanske får se lite senare.
Hahaha, jag och Astrid kom på att utnyttja alla dessa tomma vodka flaskor. Använda de som vattenflaskor när man åker till stranden! Dock inte så exklusivt roligt när vi väl var där, haha anledningen till att jag täckte över den med mitt linne, haha.
Vi klädde på Mario kläder vilket resulterade i att han la sig ner helt apatisk på golvet, haha. Men visst är han söt som en liten björn!

Skruttplutt

Håller på att passa syster-yster, vi ska äta mat sen gå ut och sola i det fina vädret!

Le Grand Bleu

En av de bästa filmerna jag sätt, jag grät av både gråt och skratt, haha.
Ett måste, helt klart!

Älskar Olsens!


Come to mama!


Painting

Jag ska också köpa en jeansjacka och sedan måla coola mönster på den!
Inspiration: Sea of shoes

Vad VI roade oss med igår kväll! Hahaha


Damian Marley och nas på grönan!

Var på grönan igår och kollade på Damian Marley som spelade. Jag var där med Astrid och Husse. Vi passade på att ta ett glas uppe på Krydhyllan, det nya it-stället? Haha, jag är helt osminkad och bedrövlig, så ignorera att jag liknar en apa...

.


High heels for everybody!

Rör mig mot staden, för ikväll slår vi klackarna i taket hemma hos Astrid!

.

~Five me freedom, give me fire, give me reason, take me higher~


K-Ass


Jag har varit ute och rest.

Sov hos As som kom hem igår från landet. Firade mdet med henne genom att gå ut och ta ett glas på Söder, mycket trevligt.
Nu är jag ute på Ekerö igen med Tora och Mallika, pappa sover inte hemma ikväll så vi chillar galet, lyssnar på Joni Mitchell och bara njuter av landet, som vanligt för mig då alltså, haha. Nej men Husse och As behövde lite quality-time, så jag drog hit, men imorogn blir det party hos Astrid, vilket kommer bli awesome. Så bered er, haha!
Senare ska jag ta och se lite mer på serien Rome Jag tycker den är sådär, men nu har jag börjat kolla, så då måste jag se klart haha.
Ciao mina darlings!

Mer av samma:

Kate Moss

Älskar älskar älskar älskar!!!!!!!!!!!!!

Kate Moss

Alltså....Den här låten kan få vem som helst att börja böla!

Vad ska man göra åt en sådan här låt?! Jag menar, det är ju helt sjukt, speciellt impad av låttextens komplexa uppbyggnad!!

WakaWaka


Schaisse

Ska göra lunch, sätta mig i solen och läsa, och njuta av landet, för imorgon måste jag åka in till stan, buhu!!!
Pic: Knightcat!
Ni måste hålla med om att landet och jag passar bra ihop? Det är så mysigt verkligen! Men innerst inne är jag nog ändå en stadsbo, haha.

När Ska Jag Lära Mig Att Gå Och Lägga Mig I Tid?!

Skärp mig nu för för fasiken
May the spirits be with me!
Hare Krishna!

LIke?

knightcat

Emmaboda

Jaha, nu har jag och As bokat biljetter till Emmaboda... Asså jag ve inte ens vart det ligger haha. Men Tora var där förra året och hon hade nice, så hon och massa jag känner kommer vara där så det blir säkert awesome!
Om Jag bara kan få As att inse att hon såklart hinner ta körkort innan så skulle alla vara extra lyckliga!

Två världar!


Vad sägs om den här? Vad skulle jag inte ge för att få en sådan här buss?!

Familjen väcker mig tidigt och släpar med mig till det propfulla Karlskär, sedan spenderar de hela dagen med att få i mig i vattnet. Like that is going to happen! Hittade däremot världens coolaste buss som jag och Tora var tvugna att fota!
Nu är vi hemma och Elsa och Tora ska snart röra sig hem till mamma... Så snart är det bara jag och pappa paprika kvar här (paprika är vad Elsa säger istället för Patrik, haha). Jag ska kila över lite till Anki tänkte jag, hon åker ju till London Imorgon.
Ska skriva lite i min dagbok också, så ja, jag har fortfarande inte gett upp dagboksskrivandet. Jag vill tro att det kan funka!

To the Beach>

Dags för stranden <3

Älskar fransar i läder och skinn!

fashiontoast.com

Nu här vi ätit en otroligt god pastasallad, Elsa har fått sitt lördagsgodis. Vi har hoppat studsmatta och sitter nu och tittar på Babar. Elsa ska ju sova här ute på Ekerö en natt. Det är verkligen mysigt att ha henne här. Anki tog med henne för att titta på hästarna medan jag och Tora lagade maten.
Jag ska snart gå och ta en cigg hos Anki sen sätta mig och läsa min bok...

Oväntat kul på Berns!!!

Gud vad lyckad kväll det var. Lätt en av de bästa utekvällar jag någonsin haft! Vi lyssnade på min gudfars band, träffade Gloria, Hanna, Lukas och Jessica och mammas kompis Calle. Supertrevligt! Sedan fortsatte kvällen med Hawaii-tema i Berns salonger. Det fanns till och med möjlighet att få massage mitt på dansgolvet haha! Caspar fick en massage och tyckte det var toppen!
Det var party hela natten lång!

Ska snart åka och hämta min syster.

Snart åker jag och hämtar min syster, vi ska åka och bade eller typ in till staden eller något, det kommer bli mysigt. Har saknat henne så himla mycket!

Cinema@Eclipse

Igår var jag, Tora och Mirja och såg Eclipse. Den var bättre än de andra två filmerna tyckte jag, det händer lite mer, är lite mer action, så det är nice. Dock vet jag inte om jag gillade filmen i största allmännhet. De enda filmer som är bra filmatiseringar är ju typ Sagan om Ringen så... Men det funkar i alla fall.
Soundtrack: Still - Adam Watts

RSS 2.0