Malmö - utomlands = Bara Malmö

Alltså, planen var ju att vi skulle glidit över till Danmark, men nu verkar det som om att de planerna gick upp i rök rätt duktigt... Tyvärr. Får nöja sig med Skåne liksom. Fast jag anser ju i princip Skåne att ligga utanför Sveriges gräns, haha.
Imorogn har jag möte på skolan på förmiddagen, sen bär det av med 7 timmars bilresa till Malmö, pust! Usch jag är verkligen inte ett åka långt i en bil-fan... Får se om jag överlever!
Kommer sakna brudarna, om än bara för 3 dagars frånvaroo!!

Sega helger är mitt nya signum.

Mitt nya  signum, att sega på helger. I fredags visst, parteejj! Men resten, nohooo. Har verkligen varit seg som en korv, kom inte ens iväg till loppisen på Hornstull, skamligt visst?

HAHAHAHA för gårdagen!

Astrid jag måste får se filmerna från igår, hahaha!
Gårdagen var grym. Överraskningen till Astrid var att hon jag och Elin gock och såg SATC 2. Efter det hem till Astrid för middag med tjejerna. Alla blev fulla och glada och det var grymt! Sophia lämnade vi kvar hos Astrid när alla drog, inklusive Astrid, hahaha. Det var då efter att alla ätit, skålat, dansat på stolarna och i trädgården. Sedan förflyttat sig in och spårat ur på dansgolvet... Hur som helst var det en riktigt lyckad kväll!

On the floor of Tokyo!

Abudabi? Nu kör vi!

Har som sagt en awesome plan för efterskolan, eller rättare sagt min och Elins plan. Nu får säkert Astrid jätte höga förväntningar haha. Men vadå liksom, det är som det är! Hon kommer älska det! Ni får en full resumé av dagens hädelser lite senare. Antingen lite innan det smäller eller senare på Astrids middag. Jag måste nog bara hem innan den och hämta klackar och så.
Sex on fire - Kings of leon

GRATTIS BULL PÅ 19-ÅRS DAGEN <3

- Du vet att jag och Elin har överraskning på g. Efter skolan är du tillgänglig tills det är avklarat. Jag kommer på svenskan, så vi ses då! <3

I SOMMAR


What is love?

Kärlek.... Det är en väldigt komplicerad känsla. Man kan inte riktigt få grepp om den och det är svårt att vara säker på att vad man känner är rätt och vilka man känner det för. Kärlek till sin familj, sina vänner, sin pojkvän. Vad är det som gör att vissa använder kärlek väldigt lättvindigt, slänger ordet åt höger och vänster utan att förstå vad det betyder? Som en samhällshatare gillar jag att tycka att allt detta är vårat samhälles fel. Kärlek var så mycket mer exklusivt förr. Jag önskar att det var likadant idag...

Seize the day

Snart ska jag ut på en promenada! Det kommer bli mysigt, jag ska promenera till affären och köpa lite frukt tror jag.

Carpe Diem


23C

Wow, jag sitter här, har huset för mig själv, ska käka brunchis och lyssnar på awesome musik. Äta ska jag självklart göra ute!
Ensamtid kan vara så underbart!

Freja Gavelin


Prinsessor på vift!

Jag, Elin och Astrid snurrade runt på stan idag efter skolan, Astrid var ute efter vissa speciella plagg. Som var helt omöjliga att finna om jag får påpeka... Efter mycket om och men slog vi oss ner på Grodan vid stureplan. Myste där tills vi bestämde oss för att rulla hem.
- Nu har jag ätit en macka med Keso och ikväll ska jag och pappa kolla på Shanghai Knights!!

PS. Jag kanske åker utomlands nästa vecka...? We'll see what happens'

TIPS!!!!

Alltså skriv aldrig nummer och kom-i-håg grejer på armarna. För när ni vaknar upp nästa dag har det garanterat förflyttat sig över hela ansiktet. Jag har gått omkring med siffror i ansiktet hela dagen. Eftersom min foundation var hos mamma så kunde jag heller inte sminka över. MISÄÄÄR!

My opinion is the one that counts! ....

Allts svart som har lack, nitar, krimskrams, glänser, sitter slickat och ser ut som nån form av kopia från nåt dyrt... FY! Till exempel lackleggings och skor med nitar. Leggings över huvud taget har blivit totalt över-hypat. Det är skönt, praktiskt och lättburet. Men om man tror att man satsar totallyfashion genom att ha på sig ett par leggings så är man totally 2008! Hallå 2010 vill se lite mer färg, magtröjor och kilklackar? Bort med lacket och in med jeanskjolen, skjortsen och allt annat i jeans. Personligen gillar jag dock inte när det blir för mycket jeans.
Skorna då... Ja alltså hur dyra de än är så vill de gärna se billiga och plastiga ut. Det spelar i princip ingen roll om de är Louboutin-klackar, still sheap. Så dissa det och som jag skrev innan, det är kilklackar som gäller tjejer!

Snart kommer något mycket spännande att hända....

- Men vad det är får ni inte veta riktigt ännu! Den om väntar på något goot... aa ni fattar?

Chokladcravings

En gång i månaden så har jag chokladcravings. Denna craving infaller samtidigt som PMS. Så nu har jag en Snickers här bredvid mig som min bästa vän!

Gårdagens H&M + revy:

klänning - H&M
Pälsväst - H&M
Halsband - H&M
-
Igår var alla Urtarna hemma hos Astrid och åt mat, snacka bajs och kollade på Simple life: Goes to camp (för hundrafemtioelfte gången). Älskar den serien!
Elin kom förbi också och den bruttan har körkort så jag Astrid och Elin rymmer från de andra i en timma och cruisar runt i hennes bil. Riktiga gangstas som lyssnade på riktig gangsta-musik... or not...
-
Hemma nu i alla fall. Frida har skiva ikväll, men jag har så mycket att göra så vi får se om jag hinner pallra mig dit.

Skuld efter döden?

Alltså ursäkta mig, men hur FAN kan man ha skulder efter att man har dött. Läste i City idag att många människor blir skuldsatta efter döden! Det är ju helt sjukt. Ja men visst kronofogden, gå och knacka på kistlocket och se efter om du får något svar! Aaah vem är det som kommer på allt sånt här? Den personen borde skjutas i huvudet eller få huvudet nerstoppat i en toalett! Man kan ju inte vara skuldsatt om man inte lever och om man dör med skulder kan ju inte landet pracka på anhöriga skulderna. Det är ju inte deras fel att personen som dog är skuldsatt!! Jaha, och vad ska man göra då? Inte fan vet jag men det är stört hur som helst!!!!

Vi ses på andra sidan.... hihihi....

Fan en vecka kvar till betygen är satta... Sen en kort tur till Malmö. Efter det väntar studenten för min del! Så jäkla glad över det att det inte är riktigt klokt. Att slippa skiten kommer göra mig på otroligt bra humör!!!!
To-die-for skor från DinSko. Kollktionen: Fall 2010

Gårdagens


Åker till pappa!

Nu ska jag och syster röra oss mot pappa, ciao!

Gårdagens Citat:

... Av Frida Riber aka FRUWIIE (det är inte så jag känner henne men tydlegen alla andra)
-
Frida: "Har du deg till en bulle"









Är hemma hos mamma nu efter riktigt härlig gårdag. Jag och Frida drog och mötte några sköna lirare som vi satt o skojade i solen med. Vi hade riktigt trevligt och super med sol drinkar och grymt sällskap. När uteserveringen stängde drog vi vidare till nästa place to be. Där slutade det med att vi somnade och vaknade runt halv tre. Helt sjukt! Bilder från gårdagen kommer upp lite senare. Nu har jag, mamma, Tora och Elsa gjort rabarberpaj, mums!

Haha Glömde bort att blogga igår...

... Eftersom jag drog på lite äkta parkhäng på söder. Riktigt trevligt faktiskt.
Nu gör jag mig redo att ge mig ut på nya äventyr i den underbara solen! Jippiiee!

Kort-kort ger bruna BEN

Kavaj - Mammas från hennes hippietid
Klänning - H&M
Halsband - Min systers från Rom
Örhängen - Mammas
Glasögon - Thailand

Ikväll ska jag till söder och picknicka med Frida. Vi ska nog till Långholmen. Fast vädret ser ju ut att ge upp men jag hoppas att det inte gör det... Måste ju ge mig en klapp på axeln efter att ha varit så duktig och pluggat så bra

12:20-16:00

Nu har jag suttit och pluggat i skolan från 12:20-16:00!! Helt hysteriskt! Jag vill heeeeem! Ser ni att jag har en söt flätis idag också. Jag har aldrig flätis annars...

Förberedelser

Stter och förbereder mig för att hålla tal, Nationellt prov i Svenska är ju inte det lättaste liksom. Måste kila upp och hitta papprena. Jag har nämligen valt en bild utifrån. Nu måste jag välja en text eller en bild från ett speciellt häfte. Och jag vet inte hur jag ska klara det eftersom jag gav tillbaka det häftet till min lärare förut....
Åh jag har alltid velat ha en Spybag, Ge mig nu!

Waldorf-Power

Detta är Dorothea:

Hon var Mallikas klasskompis när de gick i grundskolan. De var båda antis-barn och gick i waldorfskolan Maria i Järna. Nu har Dorothea och Mallika inte kontakt längre då denna kvinna reser jorden runt och går modell för ALLA stora designers, hon har till och gått Victoria's Secret visning nu senast. Hon är en av de stora modellerna och i Sverige kan vi se henne som H&M:s modell för vårens kollektion. Jag tycker det är coolt att hon började i en liten håla utanför Stockholm. Det finns hopp för oss alla.

Måste hylla den här underbara filmen. Blir helt glad varje gång jag ser på den!


Skadad för livet och... förresten vem är jag?!

Kjol - Thailand
Sandaler - Din Sko
Tröja - Systers
Väska - H&M
Linne - Vet inte riktigt, men det är bara ett enkelt vitt med smala band.
Ser ni att jag är helt osminkad förresten, hihi. Meet the real me!
-
Nu har jag förfan suttit och pluggat i 3 och en halv timma. Hjälp, vem är jag? Vart är Freja? Jag tror jag håller på att bli skadad för livet...

Dagens stördaste

Såg en tjej som gick på tunnelbanan idag. Hon hade en sån där Gina Tricot klänning, en body ni vet med öppen rygg. Den var vit och visst, jätte söt. Problemet var att klänningen var så himla urtvättad, nästan helt genomskinlig. Speciellt i solen var det tydligt. Under hade hon svart stringtrosor och det så för sjutton gubbar inte klokt ut! Snälla kan alla lova mig att aldrig komma på iden att klä sig så?
-
Förövrigt var tunnellbanan jätteförsenad på grund av nåt löjligt stopp i gamla stan, jätte irriterande. Så jag missade min buss och måste nu vänta till kvart i innan nästa buss kommer. Är det bara jag som hatar SL? Tror inte det.

The one in white

Bild från Ilovewildfox
Snyggt med helvitt tycker jag. Det känns så somrigt!
Kommer till skolan för att ha betygssnack med Uffe men nu är han borta. Helt störigt, så jag sätter mig här i datasalen och väntar på att han ska komma tillbaka! Nu kom Astrid och beklagade sig över sitt betygssamtal, stackarn.

Mr. sick & tired

Min hals är fortfarande uppsvullen varje morgon vilket är jätte jobbigt! Kan nån vara lite snäll mot mig här och ge mig ett tips om vad jag ska göra åt det?! Annars godmorgon strålar till alla nu då solen äntligen kommit tillbaka.
Lisa Ekdahl - Öppna upp ditt fönster

Vem har sagt att man inte kan "Lyxa" när man pluggar?

Har verkligen varit så duktig och skrivit och skrivit på min uppsats. Nu ska jag och syster göra rabarberpaj!

Tänkte lägga upp en dagens... Men det blir en dagens för 1 år sedan nästan exakt

Så här såg jag ut för typ exakt ett år sedan när vår klass skulle åka till Prag! Det var helt underbar resa om ni vill ha lite sidekick info, hihi. Åh tänk att jag var där, så jäkla underbart!
Jesussandaler - DinSko
Byxor - Monki
Linne Topshop
Jacka - H&M
Sjal - 2hand
Solbrillor - ?

Dagen är delad

Jaha, skola idag och jag fick faktiskt ovanligt mycket gjort, coolt va?! Jag och syster sammanstrålade hem. Vi hade ett långt psykologisnack och sedan fick hon PMS eftersom hon var hungrig, haha. Kommer aldrig förstå mig på den kvinnans humörsvängningar. Nu väntar jag på att spisen ska bli ledig. Tora har den ockuperad för tillfället. Sen finns det inte så mycket mer att säga för tillfället. Utom kanske att William snodde alla mina cigg nästan, så nu har jag snott hans tröja, MOAHAHAHA!
Topshop collection Spring 2010
Mat, sedan plugga som en j*vla idiot!

Vart tog den söta lilla solen vägen?

Solen är borta, det är målningt ute... Kan nån förklara det för mig? Snälla!

Feel the realness: Team Blair / Team Leighton... Vad tycker ni?

Älskar Blair, men för min personliga stil måste jag nog säga Team Leighton, you are dethroned Queen B, sorry!

Who does not love Kate?!


Cliffhanger!

Alltså att avsluta en show med att droppa värsta bomberna och sen inte fortsätta serien förrän efter sommaren borde vara FÖRBJUDET! Säsongsavslutningen på GG var helt sjukt bra!!

Tisdagsmys

Var i skolan på bilden och får sen reda på att jaha, vi har ingen kulturhistoria... KUL! Lyckligtvis räddade Astrid och Elin mig med en mysig promenad i staden, tack mina älsklingar. Efteråt så bjuder kära Elin mig på lite soltid i bromma. Superspexigt lyx-solarium, Tack! Jag blev till och med lite brun efter endast tio minuter... Lyx som sagt. Elin körde på hårt, 20 minuter och blev en chokladkaka, haha. Min bror och hans kompis som typ ska sova hos oss är hemma så när jag kommer hem är det bara till att leka mamma och laga mat. Hoppas att pappa handlade som jag bad honom att göra! Vill gör an couscous sallad med majs fetaost och massa annat gottis!
Lovely eller hur, brukar inte sola i vanliga fall men det var okej. Är så otroligt blek just nu. Det är nästan pinsamt.

Chanel 2010/11

Bilder: knightcat

Time for crime

Känner mig så jäkla seg. Jag har haft den sämsta starten som är möjlig på en dag! Ibland är livet otroligt segt. Det resulterade också i att jag kom försent till skolan, men inte för att jag försov mig, så det känns otroligt störigt. Igår var jag helt slut eter skolan och somnade på soffan, helt roligt, haha. Jag  var verkligen trött igår! Så jag har sovit typ 12 timmar i natt vilket är helt galet ovanligt. Aja nu ska jag gå och äta någonting tror jag mig bestämt.
Pussipuss!

Introducing: Freja i Ballar av Stååål!


En äkta sommar outfit från :Seaofshoes


Vi välkomnar sommaren med lek och skratt och... Nya och Gamla Måsten...

Vilket underbart liv jag och mina vänner har va, hihi. Här är från grillningen i lördags som var helt underbar. Efteråt drog vi till Emma och hade askul. Så det är där jag befunnit mig hela helgen som sagt. Därav den dåliga uppdateringen. Men nu är jag ju på G som ni märker. Idag är det ju om möjligt ännu finare väder än det var i lördags, vilket känns välkommet. På väg till pappa nu för första gången på flera dagar. Det känns skönt att komma ut dit. Däemot har jeg en massor av MÅSTE göra -saker. Usch hatar sådana saker som man måste göra, det resulterar alltid i att de känns tråkiga och så slutar det med att man inte gör något av dem. Varför är det så för? Alla onödiga saker somman inte behöver göra gör man alltid mycket bättre... Ja, det är mystiskt det där.

Back on track

Med det fina vädret kommer en trött men glad Freja ut ur sitt ide. Det känns skönt, har varit instängd för länge, förutom i lördags. Då var vi och grillade och chillade på fältet. Så superduper nice!

Glamourous:13/5

Studentskiva 2010 - Tema:ShowPerformance - Södra Latin:Es3B

present <3 A

Astrid gav mig en present från Odd Molly, ett armband värt typ 500kr! Tack darling!

Sway me

Alessandra Atcoachella
Vaknat före 1 för första gången på en vecka (en av anledningarna till att bloggen varit lagom inaktiv) men nu kör vi igen! Wihooo! Håller på att göra frukost nu i alla fall, sen tänka igenom en plan och sen ta mig till stan.
Att göra:
Åka till min skola och hämta några saker
Sälja alla biljetter
åka till mamma
fixa min outfit
åka till skivan

Anna Anka

Hihihi, sitter och kollar på tv3play på gamla avsnitt av Svenska Hollywood-fruar me Anna Anka. Haha hon är så jäkla skön, jag döör!

Me myself & I

Jag vill ha en egen Factory!
Jaha där gick Mallika precis ut genom dörren. Jag som trodde jag var nästan frisk vaknade med totalt uppsvullna halsmandlar. Känns lite bättre nu men det göt fortfarande ont... Ajjjj!
Idag ska jag åka till pappa faktiskt. Men först ska jag äta någonting och få på mig lite kläder tror jag. Puss!

Abudabuuu


Memoirs of a geisha


Har Duschat...

Har precis duschat och snart ska jag fixa mig lite fräschare, smink och håret och så ni vet, hihi.
talk to you later!

Mitt namn är Freja...

Hej jag eter Freja och jag är sjuk vilket resulterat i att jag suttit inne hela helgen men nu börjr jag bli jäkligt rastlös! Måste göra något ikväll! Save me, jag är verkligen jätte förkyd men klarar samtidigt inte av att sitta inne. Det är därför jag inte skrivit i bloggen är för sjuk för att känna mig skrivinspirerad!

Dags att hyra film.

Nu ska jag och min kära lilla vän Mallika ta och hyra en liten mysig film. Vad tros om det?

Sjukling

Sjuk som en apa, kan inte prata för jag har typ ingen röst kvar. Kan typ inte prata högre än en viskning, haha. Tora och Mallika sitter och pratar politik i soffan och jag har nyss sett på True Blood. Jag känner mig jätte efterbliven och gör ingenting.

Skiva skiva skiva skiva

Ikväll blir det skiva med alla gamla vänner, vilket kommer bli grymt tror jag! Ser verkligen fram emot det. Nu ska jag till Sophia och fixa mig, kommer vara super-hippie. Jag vet att jag sagt att jag ska vara Tomb Raider, men jag pallar helt enkelt inte. Hippie är mycket roligare, haha.
Här är från i fredags med mina klassvänner:



Ovan: Alla med mössa

Alla utan mössa

Happyy-time
Vitan efteråt
Jag och As
Haha Tove asså
Skönaste paret, hahaha ^^

Ont i halsen?

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN! Vaknade upp med världens uppsvullna halsmandlar, jävla skitapa! Jag blir inte sjuk, så det här känns helt orimligt! Just idag också. Jag menar hej kedjereaktion. Skivan gör att jag kommer vara ännu sämre imorgon, typ inte kunna jobba i helgen etc. FYFAN!

Avskrivare

Asså, jag måste bara prisa min valborg. Jag hade så otroligt roligt tillsammans med mina klassvänner. Vilket var lite oväntat... no offence. Riktigt jäkla kul faktiskt. Vi åt grillat hos Astrid. Värsta måltiden och efter det drack vi och dansade galet för att sedan dra in till stan och fortsätta röja. Så jäkla röligt! Vi måste göra om det. Jag menar självklart ska vi festa galet på vår skiva med alla godingar, men senare menar jag. Vi bestämde oss för att ha fler grillpartyn hos Astrid i sommar i och för sig. Det kommer bli så trevligt och superduper mysigt!
Från i helgen:
Vårat måtto:

Södra:Dans:Läroverksfejden

Södra vann, undrar varför?

Peace Love & Understanding

Päls - H&M
Tröja (lång) - Gina
Byxor - Thailand
Halsband - Mammas
Solglasögon - Thai
Ringar - Systers
Armband - typ gammalt

Factorial

Idag är jag onödigt trött. Jag ska sätta mig och plugga vilket är otroligt, men nu sitter jag och tittar på syster som lagar mat. Hon är så bra på det, om man jämför med mig speciellt. Jag är som Carrie i SATC. Skulle lätt kunna förvara tröjor i ugnen, haha.
Såg en dokumentär om Andy Warhol och The Factory idag på kulturhistorian. Man blir så jäkla taggad att bara köra. Hyra en lokl i Stockholm och bra leva livet! Vore inte det något, va?
Maybe my dream will come true? Hoppas det i alla fall så jag ber till Gud, Allah, Jesus, Buddha, Krishna, Rama.... Ja alla gudar ni kan komma på! Snällaaa!
Nu mat och GG, sen PLUGG! *lovar

Detaljer ger er Mer

Bilder: Karlascloset

Chocolate

Tips:
Tar med mig varm choklad i en termos att ha på bussen. Ta med det på buss eller tunnelbana eller vad ni nu åker. Speciellt om ni som jag har en bit att åka. Rekommenderar även en bra bok för att få tiden att gå fortare.
Veckans film: Cruel Intentions
Veckans låt: Get on the bus - Name the pet


Herregud seg helg!

Har varit världens segaste helg, därför har jag inte uppdaterat bra. Inget spännande som har hänt. Men jag säger som så att imorogn kör vi på som vanligt!
Looking forward to it!

Mössmottagningen

Underbara älskade

RSS 2.0