GOTT NYTT ÅR!!

Idag år det nyårsafton, och det ska bli köld-knäpp om jag förstått det rätt! Fy, istid!
Är hos Emma nu men snart bär det av till As för middag med girlsen, sen taxi till Slussen för att spana in raketerna och spruta bubbel. Efter det blir det efterfest. Vi hade först tänkt dra ut, men det blir nog inte så, haha. Pallar inte klubba på nyår, för då ska det vara cp-röj!
Här är lite bilder av återföreningen efter Thailand!
Visst är jag bruun!?

Gott nytt år alla och hoppas det blir Awesome.
Bilder från Thailand kommer upp så snart från möjligt också BABES!

Eko Village

Vi ska nog skita i Phi Phi och dra Flytta till Eko Villge de sista dagarne, kanske vid ett omrade dar som kallas Some Where Else. Nice va?!

Ska pressa lite extra i solen idag ocksa tankte jag. Utan solkram for nu ar kag nog tillrackligt brun for att inte behova oroa mig for att branna mig!

Vi forsoker kolla om vi kan fa till nagon ridning idag, pa stranden sen i sonedgangen, det kommer vara grymt awesome!

Eko village!

Har precis atit middag i en hippieby har pa Ko Lanta som kallas Eko village. Totally awesome, nasta ar nar jag kommer tillbaka ska jag bo har! Helt mysigt vid stranden med barer langs hela. Perfect or what?!

Sawadee!

Thailand: Ko Lanta

Jag e seeg idag, darfor e ja inne pa internet, sa har kommer en liten uppdatering:

Ko Lanta ar varldens underbaraste plats. Vi bor i e Bungalow pa Lanta Family Resort, eller jag och Tora har en och mamma, Javi och Elsa har en. Det ar precis som det ska vara har i paradiset! Helt underbart. Har fatt massage, vilket inte gar att jamfora med nagon annanstans i varlden, helt underbart det med. Jag alskar att vara har , om ett tag ska vi ut och rida elefanter och imorgon ska vi rida hastar pa stranden i solnedgangen, kan det bli underbarare. Tankte forsoka lagga in lite bilder, sa ni far se hur underbart det ar och avundas mig, moahahaha!

JAG HAR KORT MOPPE FORRESTEN!!
TIPS: Att kora moppe pa de Thailandska vagarna ar ett sakert satt att bota fartskrack, haha!

Ska stanna pa Ko Lanta i nagra dagar till sedan ska vi till Phi Phi Island, som nog har bland de finaste stranderna i hela Thailand.

Jag och Tora gick ut lite langs strandkrogarna for typ 2 dagar sen -jag har verkligen ingen uppfattning om tid eller vilken dag det ar- och vi traffade pa att gang skaningar som skull stanna i Thailand till April, och GUD vad avundsjuk jag blev. De var helt forflummade och supertrevliga. De kanske ska hjalpa mig och Tora att bli lite battre pa att Poia ocksa, det vore awesome.

Tills vi hors igen, SAWADEE KAA

Thailand: Dag 3

Gud vad ni maste tro att jag inte har nagot att gora har i Thailand eftersom jag gar in pa datorn hela tiden, men har e klockan faktiskt halv elva och efter en heldag pa en strand vi fick ta oss till med bat, kan ni ju forsta att jag e trott.

Sitter har med Tora pa internetcafet, vilket kostar 1 Baht per minut vilket i svenska kronor blir ca 20 svenska ore. Sa for 20 minuter betalar jag ca 5 kronor! Helt galet!



Sista dagen i Phuket imorgon, sedan bar det av mot PhiPhi Island, Krabi och sist Ko Lanta. I Krabi ska jag traffa Ida som befinner sig dar, vi tankte ga ut och roa oss lite bara vi ungdomar ni vet.

Thailand: Dag 2

Idag har vi nu lost diverse hotellproblem som vi haft. Vi har varit pa Kata Beach och badat. Vi skulle forst ta lokalbussen dit, men vi missade vart vi skulle hoppa av och akte for langt.  Sa vi at lite mat och sen tog vi en TukTuk tillbaka till stranden.

Nu har vi spelat fyra partier biljard, jag och tora vann over mamma och Javi alla fyra gangerna, hahahaha!

LOVE from Thailand!

THAILAND: Antligen framme!!

SAWADEE KAAAAA!

Antligen haaar. helt underbart, varmt och myysigt. finns inte sa mycket att saga forutom att allt ar sa galet naaajsss!

 Hoppas ni fryser och ar avundsjuka i kalla sverige!!!!




PUUSSS!

Midnight Sun

Är i Toras skola och väntar på att hon ska sluta. Sen ska jag och hon åka hem. Jag har typ plugg att göra men hem och ta meg lite tid till att inte göra nånting ska jag väl klara av...


10 December

Det börjar närma sig med resan nu, men eftersom jag är typ 5km bakom mig själv så har jag inte förstått det riktigt ännu. Imorgon är sista dagen i skolan för mig innan 2010. OMG jag ser fram emot det. Men nu ska jag designa lite kläder...



ASTRID RING MIG SÅ FORT DU SER DETTA!

There is only so much I can take!

__

Trött och måste sova innan jag dör!

Idag har varit en jävlaskitdag! Kan knappt vänta tills vi sticker till Thailand! Innan jag blir helt nuts! Var på stadsbiblioteket idag, hittade en grym bok som inte är för hemlån! Grovt irriterande! Sen bestämde jag mig också för att ge blod, på blodcentralen som en liten ängel, wiihii!












Så här tomt som det här mellanrummet känns mitt liv och mitt huvud just nu, jag orkar inte bry mig för jag orkar inte leva ett meningslöst liv. Vilket är precis det alla gör här på jorden... LEVER ETT FUCKING MENINGSLÖST LIV... och jag tycker synd om allihop.
För mig är det jsut nu en kraftansträngning att ens orka känna nånting. Skit samma jag är trött och måste sova, nattinatti!

Moonlight

Det var fullmåne igår, kom jag på nu. Jag älskar fullmånen, den är så vacker. Sommar och fullmåne är verkligen ett av dom vackraste ögonblicken som finns. Nu är jag på väg hem från jobbet, sitter på pendeln och är trött som en åsna. Och hungrig. Jag älskar verkligen mitt jobb, personalen är underbar, och allt är så bra där.

Food before work

sitter och äter lite mat innan jobbet. Kommer komma hem sent ikväll och jag ska jobba hela helgen, herregud!
Har varit hos doktorn och segat mig och tagit blodprov, herregud vad dom älskar att diagnostisera mig va?!
-

#1

En av mina faoritfilmer när jag var liten. Den här filmen är så himla bra!!!







Så nu ska jag lägga mig, och drömma om exotiska länder, som Indien, och prinsar som räddar damer i nöd.
Godnatt!

Pannkakor

Haha, pappa har gjort pannkakor. Typ den enda maträtten han kan laga utom pasta... Mums, mums!

Nu har jag tänkt.

Alltså, jag måste verkligen rycka upp mig! Jag funderar på att sluta gå ut fram tills skivorna, för jag kommer varken ha pengar eller lust. Det knäppa är ju att jag gör det ändå! Men om jag ska kunna både ta körkort och köpa bil, plus att jag vill åka på roadtrip i sommar så har jag nu kommit fram till att mina prioriteringar är lite upp och ner.
fan Freja, nu skärper jag till mig.
Thailands resan kommer ju bli en sorts rehab för mig, så kommer jag kunna börja om på ny kula när jag kommer hem. Jag och Tora ska bara vandra runt i världen och ta det jävligt lugnt. Annars kommer jag nog tyna bort, för det är precis det som jag känner håller på att hända nu. Inte för att jag typ stänger in mig hemma och vägrar prata med någon utan för att jag försvinner. Håller på att tappa mig själv. Egentligen borde jag inte bli förvånad för jag blir alltid en svart zombie som bara går omkring som en osalig ande under den här halvan på året. Därav solresan, haha.
Nej men jag orkar inte med det här längre, jag tänker flytta ut i skogen och bli skogsmulle...! Haha skoja, men nästan alltså!

Lite vad jag gjort..

Med Astrid igår, så mysigt.
Följde med Emma när hon fixade naglarna förra veckan. Så snyggt!
Fiina!

THAILAND BOKAT!

Det blir Thailand den 13 december. Två veckor sol och bad för min del, hoppas ni är avundsjuka!!

Ska sova nu så godnatt <3

Svininfluensa vibbs vs Thailand

Nu har alla typ förutom jag i den här skolan tagit vaccinsprutan mot svininfluensan. Ursäkta men jag är så jävla trött på svininfluensan. Den är irriterande överhypad och efterbliven! Jag pallar inte med den, får folk ont i lilltån tror de att de ska få den där jävla influensan. Kan ni bara snäääla a och tagga ner!
Jag vill åka bort till nån jävla palm! Får jag min vilja igenom blir det Thailand. För tillfället är det mitt drömscenario.
Haha här har ni en av Windows exempelbilder.
ROBIN saknar dig så mycket, kom tillbaka!

ÄLSKAR MINA NYA UNDERBARA SKOR!!!

Visst är mina skor såååå snygga, från Topshop! Älskar dom, tack gudfar Caspar!!!!

Mysigaste tisdagen

Idag träffade jag min gudfar, vilket var väldigt trevligt eftersom jag inte träffar honom så ofta. Vi gick och fikade och han skämde bort mig lite. Jag fick ett par grymma skor från Topshop. Han berättade också historier om när han liftade ner från Stockholm till INDIEN!!! Helt galet, han var typ 18 år då, som jag är nu. Så jag blev verkligen taggad på roadtrippen i sommar och på att lifta med nån kompis ut i världen! Det vore så himla kul att bara dra ut på äventyr.
Mamma och Tora med company snackar i år igen om att åka till Thailand. Jag kan åka med om jag betalar biljetten, så jag ska se över min ekonomi lite och sådär. Hoppas jag kan följa med det vore så himla mysigt!
Just nu sitter jag på café på söder och myser!
PUSS!

Cigarett?

Nu dags för paus i lektionen. Behöver en cigarett brääää!

RSS 2.0