Seghet

Jaha, här blir man medbjuden till F12 och är för första gången taggad att dra ut på krogen, men icke, därför att eftersom jag bor ute på vischan så är det som det är. Så det blir en hemmasittar kväll. Däremot så är Anki på väg ut och kanske att Camilla och Bastian kommer och hänger lite.

Thunder!

Blixtrade och åskade nyss här ute som bara den, plus att vi hade värsta monsunregnet!!!! Helt galet!

Hotness från Dolce & Gabana

Lägger aldrig upp bilder på män i bloggen? Bara brudar, brudar, brudar. Här kommer två bilder från Jakandjil.com/blog. De är båda Dolce & Gabana-modeller och hallå! De är faktiskt snyggare in real life än på reklamerna!

Alla små flickor vill väl vara en prinsessa?

Har precis kommit innanför dörren. Jag och Anki tog en promenad till Kalskär och övade lite poi vid vattnet. Håller på att vänja mig vid att ha dem tända. Ganska läskigt med elden men jag börjar vänja mig. När vi kom tillbaka satte vi oss och kollade på "En prinsessas dagbok 2". Den filmen är så gulligt klyschig!! Bra romantisk tonårs-komedi, mys. Nu ska jag gå och lägga mig. Försöker nämligen att vända tillbaka dygnet. Man tappar liksom både tidsperspektiv här ute på landet och glömmer bort dagarna. Det kan vara lördag, måndag eller torsdag, spelar liksom ingen roll. Men det är riktigt skönt!

Midsommar 2010: som vanligt at Ankis Place <3 [VOLUME 1]


B-tiful

Ännu en dag på landet.

Midsummer nights dream

Ikväll ska jag, Pandan, Anki och Sara mysa framför filmen "En midsommarnatts dröm".
Åh jag älskar verkligen landet! .... Och kan verkligen inte fatta(!) att jag nyss skrev det!

Älska detaljerna!

Bilder: seaofshoes, jakandjil

T.B.

True blood är det som är på tapeten nu!

Jag under årens gång!


Tror jag ska börja göra kläder av filtar...!

Bild: Fashiontoast

Veckans sommarsång

Mio min mio - Soundtracklåten från filmatiseringen av Astrid Lindgrens bok med samma namn.

Har varit här ute på landet nu i en hel vecka. Sorry att jag inte har bloggat, men jag har faktiskt inte varit inne på min dator överhuvud taget här ute. Vädret har varit så bra och jag har verkligen bara legat och stekt på Ankis veranda. Det har varit helt obeskrivligt underbart.
Bilder kommer upp senare eftersom Anki tog med sig kameran in till stan och hon lär inte komma hem förrän om jätte sent... Men jag ska utnyttja ensam tiden med min dator, min bok och massor av annat smått och gott.

Time and time again...

bild: wildfox
Den här kvinnan har man saknat, Gemma Ward. Hon är en australenisk toppmodell och en klar favorit från min sida.

Riktigt sköna dagar här ute på landet.

I måndags var det jag, Cici, Anki och Sara här ute på landet. Vi solade kollade på film och myste. Sen igår promenerade jag och Cici 1,4 mil, så då kände jag mig väldigt hälsosam! Nice-price. Idag har jag solat, köpt glass med Anki och promenerat med henne typ 5-6 km. Otroligt duktigt, eller hur?
Elin är på väg hit med bil så vi ska titta på film hemma hos Anki och bara ha det jätte bra hela kvällen. Ibland uppskattar jag verkligen Färentuna... Bara på sommaren då såklart.
På midsommar kommer det firas med grill knytis, vin, trevligt sällskap och sol här ute. Vi kommer vara hemma hos Anki. Hennes mamma är ju i Skåne nu ca 2 månader. Så det kommer bli grymt!
- Jason Mraz: I'm yours
Lyssnar på denna ENDAST på sommaren! NOSTALGI!

Volume

Jaha, å här fort gick det att bli uttråkad hemma... Anki skulle kommit över, men hon kommer inte hem förrän senare, och pappa sover, eftersom han lider av en kronisk trötthet som är värre än min. Nån som har förslag på vad man kan göra när man ligger i soffan alldeles ensam och uttråkad?
-
Jag kan ju visa er lite fler studentbilder?
STUDENT VOL.2:
Alltså champagnefrukosten spenderades vid 9 på morgonen bakom rökrutan på skolgården. Enda stället med tak, eftersom det regnade på morgonen, usch!
Grattis till oss, vi är bäst!

It is true, season 3 is here!

- True blood har börjat igen, säsong 3. Nu ska jag kolla på avsnitt två!

Hemma för första gången på en vecka, nu ska det firas!!

... Med en mysig film och ensamtid så klart, haha. Nej Anki ska i och för sig komma över. Hon måste berätta om hur en av bandmedlemmarna i Rammstein stötte på henne när hon fått ett backstage pass till deras spelning på Metal Town i GBG! Helt sjukt, eller hur. Hon lyckades också få in en partykväll tillsammans med THE LIZARDMAN! Creeeepey!

- Riktigt läskig dude!

Sjukhusbus!


Som sagt, ju längre desto vackrare

- kärlek

De senaste dagarna i bilder och text!

Pic1: Astrid tyckte det var en jätte kul ide att hissa upp min väska i flaggstången innan jag vaknat i torsdags och sen filma min reaktion med videokameran... Hm, ja de som känner mitt morgonhumör ju att det inte är det bästa, så jag vart tjurig i typ 3 minuter, men sen vart det ganska kul, haha.
Pic2-3: Sophia ramlade hos As i torsdags kväll och hennes knä typ hopade ur led, men det knäckte Simon tillbaka som om hon var en docka. Tyvärr resulterade det i att ett av ledbanden vid knät typ hamnat snett, så hon kunde inte gå överhuvud taget dagen efter. Så det blev till att ta taxi till sös och köra sophia i rullstol. Sen fick jag och Astrid uppgiften att köra Fia på bår till röntgen och bla bla bla.
Efter att hon röntgas blev vi lämnade i ett sjukrum jätte länge, med en massa roliga doktorsgrejer så vi lekte doktor med Sophia vilket var väldigt givande med tanke på att hon inte kunde röra sig, haha!
Allmän sös-info: Sist men inte minst under våran vistelse på sjukan så snodde vi en sån där jätte stor toalett rulle eftersom vårat papper är slut här i villan. Vi är ju fattiga studenter och har inte hur mycket pengar som helst. Speciellt inte till sådana trivala saker som toalettpapper....
Idag: Idag har jag jobbat, min imorgon är jag ledig så vi ska parta lite försiktigt här hemma i villan ikväll. Det är bara jag och Astrid här just nu, men snart kommer Husse och Emma och vi ska grilla, revbensspjäll bland annat, mmm....
So catch you later, aligator!
Ps. Min ide är att vi kickar ut Astrids familj och startar kollektiv. Det är grymt.

knäpp, knäppare, knäppast!

Herregud, det här är det knäppaste! Nej jag ska inte gå in på detaljer, men Sophias knä har hoppat ur led, vi ska fixa en rullstol till henne. nu ringer vi ambulansen för att ta oss till sukhuset, Astrid ska ju ändå ta ut sina stygn, så vi tänkte att nu slår vi två flugor i en smäll.
Catch you later!

Seg dag som avslutats med snabb fika och lite SATC

Herregud, somnade på soffan idag efter att jag gått upp och sen sov jag till klockan 2. Sen satt jag och Mallika och kollade på OC. Gillar verkligen den serien, i alla fall de första säsongerna. Nu på kvällen åkte jag in och fikade med Madde, As och Elin inne i stan. Vi gick till Alberts på Birgerjarlsgatan, mycket trevligt, bukade vara mitt och Robins favoritcafe innan han åkte till Tokyo. Så där satt vi och pusslade ihop fredagskvällen, haha. Nu är jag hemma och jag, syster och Mallie sitter och tittar på vårat allas favoritprogram SATC! Kärlek, det säger jag bara.
Sa jag förresten vad jag fick i studentpresent? EN RESA TILL ROM! Så himla underbart. Det är jag, Tora, kusin Maria och Marias kompis Lina som ska åka. Det kommer bli bara girlpower och glassa i solen i Rom. Ser verkligen fram emot det! Har jag tur bokar vi biljetterna ikväll innan vi går och lägger oss. 21 Juli åker vi då (en onsdag) och kommer hem på måndagen, den 26. Tänk er mig i en snygg outfit, sitta vid Fontana de Trevi med en atte och en cigg? Jag kan knappt vänta!

Student vol.1

La Familia







Jag fick en elefant som jag döpte till Stalin




.

Jag i Malmö:
Jag i STHLM:

Hej BITCHES!!!!!!!!!!!! NU HAR JAG TAGIT STUDENTEN!!!!!

Herregud, nu är det slut! ... Eller är det början? Aja, vad det än är så är det över nu. AND I'M NOT GOING BACK! Shit, det går fortfarande inte att fatta alltså! Nu kan jag leva mitt arbetslösa liv in peace. I och för sig var jag på jobbet idag men ändå.
Ikväll ska jag ta det riktigt jäkla lugnt. Passa min syster köpa lite godis, chips och sånt. Sen se nån bra film.
Här är lite bilder från veckan när jag och Ted drog till Tanto och mötte lite folk:

Park

Nu ska jag röra mig in mot staden. Möta Ted, Emma & Co för att leva lite farligt inne i staden!
Ses i staaan!

Happenings since sunday

Söndag:
Vara med systrarna i staden hela dagen. Först sola i bågen och sedan Lek i Björns trädgård.
Måndag:
Vara apatisk och inte göra någonting förutom att passa Elsa.
Tisdag:
Vara med Ted för lite av sommarens invigning av Tanto, för min del. Sedan hem till pappa och mysa med min farmor som bor i Norrland men är här över min student.

Googla på Freja Gavelin

I fredags när jag åkte flak med min kära gamla klass <3
Riktigt roligt, även om jag inte ser så glad ut på bilden. Jag är väldigt glad inombords haha. Det kom  igång sen när musiken började pumpa.

Städmani...

Igår åkte jag flak med mina kompisar. Riktigt jäkla kul var det. Ca 4 timmar och vilket jäkla drag, man är helt sjukt taggad! Sen efter mådde jag apa så jag sov 2½ timme men det hjälpte dock inte. Så när vi kom till slut skivan mådde jag bara apa typ, så jag bestämde mig för att dra hem tidigt och inte följa med på efterfest. Idag har jag bara tagit det lugnt hemma, kurerat mig det vill säga, hehe.

Första kvällen i Tanto händer ikväll med brudarna

Nu rullar jag, Elin, Emma och Astrid till Tanto! Vi ska äta pastasallad, jordgubbar och mycket annat smått och gott! Myselipys!
Förra året med Anki i Tanto <3

STHLM

I'M BACK BABY

Inget 94:a partyyy för mig och Tora...

Det blev inget bäbis-party för mig och Tora, efter skivan blev vi så tröttiga. Nu ska vi se på film istället. Puss och godnatt.
PS. Är tillbaka i STHLM (<3) klockan 4 imorogn ungefär. Det bliir skönt att vara tillbaka på hemmaplan. Man känner sig en smula ost i Malmö...

Im now in Malmö!

Alltså sorry föör att jag är så obehagligt dålig på att uppdatera. De senaste dagarna har varit rätt lame, för Astrid har haft min dator hos sig och idag har jag ju som sagt vart först i skolan och sen suttit i en bil. Ganska försmäktat eller hur?
Vi har under denna roadtrip lyckats infria vår tradition att alltid äta på donken när vi är ute och roadtrippar.
Jag och pappa har suttit och diskuterat aliens, konspirationer och om månen är en rymdbas för utomjordingar. Vi har också diskuterat angende pyramiden de funnit i Bosnien. En gigantisk pyramid som lär vara den äldsta man hittat, daterad ca 20 000 år tillbaka. Den är även större än de största pyramiderna i Egypten. Vilket är rätt s spejsat. Den största pyramiden man hittat är 160 meter hög, men denna nyfunna pyramid i Bosnien är 230 meter hög! Varför hittar man pyramider i alla världsdelar är det konspiration här? Till exempel i Vatikanen finns det Obelisker! Jag menar Kristendomen, hallå? Är ni helt flummiga i planeten? Aja, mystiskt är det ju hur som helst.

Spinn it Round Round Round

Nu är jag trött som en spunk, på väg mot skolan. Sedan bär det av mot Skåne-land. Herregud, mig i en bil i 7 timmar, hur ska detta sluta?!
Igår BTW:
Dagens film - Top Gun
Dagens låt - Var nöjd med allt: Djungelboken

RSS 2.0