Fikamys.

Nu är det dags för fikamys. Jag ska snart åka och möta Emma och sen vlir det 60s som gäller på tapeten.

Puss love ya!




Bilder: Knighttcat

Skype

Nu sitter jag och pratar med Hampus på Skype! Det är coolt. Vi sitter och diskuterar jobb. Båda våra chefer heter Sören.

Ikväll blir det Collage med Emma och As. Det kommer bli Awesome!

PUSS love ya!

Hemma

Hemma nu, sitter med Mallie och diskkuterar vart jag ska ut imorogn och även vart jag ska fira Halloween. Jag har fått 1000 inbjudningar så det är lite problematiskt att välja. Men jag får väl höra med tjejerna och se vad de säger... Haha, okej det där lit lite too much, men ni fattar grejen.

Har spenderat dagen med Moa, vi var och shoppade lite, sedan var vi hos henne och myste och såg på film och kedjerökte i rökrummet haha. It-grejen att göra där, haha.


Bild: knighttcat

Aja nu blir det Gossipgirl, sedan sova eftersom jag ska jobba imorgon... Usch och fyy!

Check

Vaknat - Check
Ätit frukost - Check
klätt på mig - Check
Sminkat mig - Check
Borstat tänderna - Check

Nu har jag gjort allt livsnödvändigt före en shoppingtur. Utöver det ska jag bara måla om naglarna... Det kommer bli grymt snyggt. Fransk Manikyr eller helsvart?




Bilder: knighttcat

Nu blir det shopping, PUSS LOVE YA!

Alltså HALLÅ!!!

Herregud, förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har typ jobbat och sovit. Var så jäkla bakis imorse när jag skulle till jobbet. Det var helt sjukt, fast å andra sidan var det värt det eftersom jag hade grymt kul igår! Marcos band var grymt och jag stod längst fram vid scenen, vilket har resulterat i blåmärken över hela knäna!

Inte okej, inte okej!

Jag har förresten lite nya trvliga saker att visa!



Både halsbandet och ringen är frpn loppis.

Nu ska jag data litew mera, sedan kanske en film och mat!

PUSS!


TRÖTT efter jobbet, men ingen vila här...

Jag ät trött efter jobbet, men istället för att lägga mig och sova gör jag mig redo att åka och kolla på min kompis band som spelar ikväll på Mosebacke! Det kommer säkert bli grymt.

Jag fattade förresten först för typ 20 minuter sen att det nu är vintertid. Helt sjukt eller hur! Jag fattar ingenting. Haha, trodd jag skulle bli jätteförsenad till spelningen först för att upptäcka att det skulle jag ju inte alls bli. Aja, ses vi där eller?



PUSS!

Ingenting...

Nu har jag ätit lunch, Javi är så jäkla bra på att laga mat!
Ska tydligen äta efterrätt också, mamma har gjort. Sedan ska jag se på Wuthering Heights, den nya versionen som kom ut i år. Emelie säger att den är awesome!
   Filmen är ju baserad på en bok med samma namn, men på svenska heter den Svindlande höjder. Det är en bok som jag varm kan rekommendera. Gillar man kärlek, hat och sorg i en bok som är hemsk och lycklig så är den här helt rätt. Boken är en av Brontë¨-systrarna. Emely Brontë, hon är kultur, så alla ni oallmännbildade människor, läs den!

Ciao!

Borderline.

Nu sitter jag vid frukosten hos mamma. Amanda "Ammadeus" är här och hälsar på vilket var en mycket trevlig överraskning. Nu sitter jag och förklarar vad jag jobbar med, haha. Vi äter vi och fricker te.

Tora sitter just nu på tåget på väg till Farmor och Bosse. De bor ju i Norrland i Vilhelmina. Jag skulle jätte gärna träffa Farmor plus att det vore underbart att åka upp till Norrland och göra ingenting. Men det får väl bli på jullovet eller sportlovet istället. Det är bara det att jag skulle nästan göra vad som helst förutom att strunta i att jobba för att kunna åka upp dit.

Nu blir det Vampire Diaries. Älskar den Serien!


Bild: knighttcat

Proppen gick.

Bu! Nu känner jag mig lite pömsig men icke att jag ska sova! Imorgon är ju sista skoldagen vilket jag först tänkte fira, men nej för då ringer Sören och frågar om jag vill jobba, haha. Självklart sa jag ja, men ändå... Det är lov och jag är 18, ser ni kopplingen, Hallå?

Idag har jag tjänat tre hundra kronor genom att hjälpa mamma med matlaget. Det känns ju väldigt värt, men mitt när vi stod och lagade maten så gick proppen, så vi blev typ en timma försenade. Helt sjukt, vi fick laga mat på plattor som knappt fungerade, var halv-varma och kylskåpen var liksom halv-kalla. Men som tur var löste det sig till slut.

Arvid tyckte att jag skulle gå på en spelning han har ikväll, men jag hann ju inte det pga. mat-förseningen. Nu ner till affären för cigg!


Jag älskar min syster Tora, hon är världens bästa/snyggaste/roligaste/skönaste/snällaste syster! <3 Ville bara säga det, god natt!

21/10

Nu sitter jag i skolan och pluggar som ett A med Astrid, fast självklart har jag tid att blogga lite haha...

Ska följa med Astrid för att köpa ett par skor från Nilson, med Acne inspiration. Såå snyyygggaaaaa!!
Sedan ska jag åka och hälsa på Moa som det var jätte länge sen jag träffade.
So see you around!

Jag har förresten utsläppt hår idag för första gången på ett år känns det som!

PUSS!

Cowboyrockin






Tröja Cornys, Byxor 2hand, Skor Din Sko, Jacka Mirjas, Halsband present från Madde (från Indien), Ring och Örhängen present av Tora (Antikt gammalt & nytt)

Plugg, plugg och mera plugg...

Underbara Olsens' !







Theolsentwins (se länkar)


Ajajaj!

Jag brände mig igår på ugnen! Det var när Tora skulle baka äppelpaj. Den var för övrigt inte ens klar när jag tog ut den vilket betyder att jag brände mig helt i onödan! Nästa gång Tora gör paj får hon föör fään ta ut äppelpajen själv!
Hihi, idag har jag namngett en pinne på bilden. Den fick heta "Kvinna som föder".

Mulberry <3


Bild: Michaela Forni

Älskar den här Alexa-väskan från Mulberry!


Knightcat.


Haha jag analyserade precis ....

Haha jag analyserade precis mitt nman på Facebook! Check this out!

F  rech
R  emarkable
E  nlightened
J  oyful
A  ggressive

Respond; Haha!

Dagen i skolan är inte som den borde vara...

HAhahaha, vissa människor är så jäkla patetiska! Haha, väx upp och skaffa er ett liv. Pratar inte för mig själv utan garvar åt As bekanta. Jag menar när man är mellan 16 och 18 borde man sätta si ner och fundera på vad man ska göra med sitt liv!

Appropå liv fick jag typ en ångest attack eller något i sånt. Jag har fan bara levt 18 år av mitt liv! Så jäkla deprimerande, jag menar förstår ni hur lång del av mitt liv jag har kvar?! Vad FAN ska jag göra då?!

Villa, vovve, volvo...?




Igår.








Laroy i lördags.

Genom dina ögon.

Hallå mina babes!
Jag tänkte bara säga att jag verkligen vill påpeka hur jäkla nice min bok är! Jag fick den av Tora på min födelsedag. Det är Stephanie Meyers bok Genom dina ögon (The Host).

Den är helt underbart bra, jag älskar den! Det går typ inte att sluta läsa den.

The Host:
Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.


utekväll!

på väg hem, började kvällen på Laroy med Johanna, Veronica och en kompis till Johanna, GUD VAD JAG ÄR DÅLIG PÅ NAMN! det var grymt roligt, jag har inte träffat Johanna på 1000 år! Sedan skulle jag åka till Marie L, men där är det 20 års gräns så det sket sig... Fast det var kanske bra med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon kl halv 8 haha. Aja puss och godnatt mina babes!

Snacka om att snea!



Idag är jag verkligen stressad. Jag har förmodligen glömt mitt smink hos mamma, vilket betyder att jag måste åka och hämta det! Hoppas Tora kom ihåg det nu när hon är på väg till hit, för jag orkar inte åka till Skarpnäck innan jag ska ut!
Blir nog Collage ikväll. Annars Laroy eller the Bridge. Har i och för sig inte hört så bra saker om dessa två sistnämda, men jag vill helst bilda mig en egen uppfattning...
Johanna ska till Laroy så kanske drar jag med henne dit. Och släpar med mig Emma och Elin såklart.


MEN VAFAN!?

Hörru Freja! Nu får du för fasen gå och lägga dig! Jag blir ju förgrymmad! Varför kan jag aldrig bara gå och sova. Nu ska jag i allafall kolla på ett avsnitt med Vampire Diaries sedan sova! BASTA!!!





Ny mobil och ny dator förresten, awesome va?!

Mer från i Onsdags.


Jag och William på Marie L

Bastian köpte en fördelsedagsdrink till mig! Thanx babe

Sophia och As innan det brakade loss!

Haha, Emma med några förortare vi träffade!

MOBBADE, Fula mobilbilder! Asså helt fula men eftersom Sophias kamera tappades bort så får detta duga. Stackars Sophia som tappade kameran, helt galet.

Idag har jag varit i skolan och sen jobbat, så jag är helt slut. Livet är hårt om man vill ha pengar för att leva! Usch och fy! Speciellt när man är 18 eftersom man gör av med så sjukt mycket pengar när man går ut! Det är ju så dyrt i Sverige det är helt sjukt!
Och trots detta ska jag ut imorrn igen! Haha jag är Festar för pengar jag inte äger men whatevs....

Aja listskrivning nu, ses vi på collage imrogon eller?

Marie L.














14/10-09

Bilderna är alla fotade av underbara Grace!


Jag och Fia från igår



Jag och Fia från igår, och inga kommentarer om mitt ansiktsuttryck tack!

på väg hem...

nu sitter jag på bussen och konkar på alla presenter. Jag trodde min dator skulle vara lätt men det kanske är jag som är svag haha. Men men jag är hur som helst så trött att jag håller på att smälla av! PUSS!

Kvällen

Nu håller alla på att hjälpa mig med maten för fullt! Jag är apstressad! Astrid ska hjälpa mig med håret, det kommer bli grymt. Bilder kommer upp senare.

Vi börjar kvällen hos mig Sen blir det Bubbles på Marie Levau med erotiskt tema.

Jag och två av mina babes, jag ofixad så klart.


Shit, nu är det som det är!

Asså, nu är man alltså 18, det känns lite sjukt faktiskt, fast ändå precis som förut. Det ändå som är lite jobbigt är att man på något sätt lämnar barndommen bakom sig... Men blir säkert bra ändå!

Här sitter jag alltså och skriver på min nya dator, och använder bildfunktionen till att fota den underbara bok jag fick av Mallika! Resten av presenterna får ni se sedan!

Så grym bok!


Dans och nedräkning!

Dans snart, och jag ska ju lämna in skorna på lagning också.

Sedan imorgon smäller det, vet nin inte vad så får ni veta det imorgon!

Pensionär på riktigt.

Grattis Farmor som blir pensionär på riktigt, 65 år!
<3

hervé léger






Bilder: Fashiontoas - se länk

.

- stenhårt skal utan något därinne?

- Ja det är helt tomt, ihåligt typ.

TOPSHOP!



Ge mig nu!!!!!

ACNE

Snyggaste jackan från Acne! (Bild: knighttcat.com)

FÖRLÅT

Hej, har inte kunnat gå in på datorn på hela kvällen. Nu kommer en update:

Fredags: Då var jag ju hos Frida och det blev ju lite senare än jag tänkt mig....

Lördag: Då jobbade jag sedan stressade jag runt för att hinna fixa mig innan Halloween festen. Den var grym och jag hade skitkul. Min outfit var också grym!

Söndag: Då var min gudmor från NEW YORK hemma hos mig och även Roudrigo och Mette. Det var hur mysigt som helst och jag hade så himla trevligt!

Chillar idag.

Precis kommit hem och ätit. Har varit och fikat på Muren med Anki, Paris, Ellie, Beck och två till jag inte känner så bra. Det var orimlgt trevligt och satt och pratade om allt mellan himmel och Jord.

Nu ska jag snart rulla till Frida, och sedan vet jag inte vad vi ska hitta på...


Ashley Olsen, tror jag, vet tyvärr inte vart bilden kommer ifrån... Någon som vet?


Seeegar


FEM DAGAR KVAR!

How do you look?








Bilder: Style.com

Vadzimu




Bilder: Karlascloset
(Vogue China)

Idag är jag bara hemma och tar det lugnt. Jag behövde verkligen det och, vi hade bara en lektion idag på ca tio minuter så det kändes onädigt att åka buss i 1 och en halv timma dit och sedan en och en halv timma tillbaka. Imorgon ska jag däremot till skolan och det ska bli skönt. Imorgon ska jag också sova hos mamma eftersom jag jobbar imorgon.

Jag håller verklgen på att jobbar med min outfit inför Halloweenfesten. Jag ska ialla fall vara Tribal, det har jag bestämt, och jag ska låna akrylfärg i skolan. Svart, som jag ska måla tribals på armarna med. Men nu ska jag spana lite bloggar för att sedn ringa min chef om lördagen. Måste nämligen sluta en halvtimma tidigare om jag ska hinna göra mig i ordning.

Förstår ni att det bara är 6 dagar kvar tills jag fyller 18?! Åh jag längtar verkligen. Därför är det bra att jag kommer ha tidsfördriv hela helgen. Då går det fortare!

 


Told you I would get my nails done!




What U think?

YLVA OGLAND.

Älska min Gudmor som är konstnär i NYC. Denna måålnning är från hennes senaste utställning i Stockholm!



Nu blir det mat, film och mys innan pluggandet!

Inspiration.

Förresten! Funderar att måla tribals på armarna på Halloweenfesten på lördag. Typ så här som Rodarte hade på sin visnig!






(Bilder: knighttcat)

Dags att sussa, go'natt

Hippie hippie shake!


(bild: knighttcat)

Alltså ibland blir jag så jäkla arg på mig själv. Hade bestämt att jag skulle plugga jätte mycket idag efter skolan, men nu är dagen slut och jag har inte gjort nnting förutom att jag gjort en bild för formfördjupningen i skolan. Så jäkla störig jag blir på mig själv ibland!

Time to sleeep

I'm dead tired. GODNIGHT

XOXO

BRICE.

Jag funderar på att köra en Rachel Brice outfit på Halloween festen på Lördag. Det vore så jäkla coolt! Jag menar kolla kläderna!
         

Rachel Brice råkar ju också vara världens grymmaste Tribal-dansare, AVIS!

4/10

   

Äntligen hemma från jobbet! Fast nu blir det inte mycket roligare! Plugg för hela slanten, för jag har prov i Biologi på Torsdag. Men ursäkta mig, jag bryr mig faktiskt inte om algerna frodas genom syre eller varandar! FYFAN! Nu ska jag gå och tröstäta för det är så synd om mig!

JOBB, Jobb, jobb, jobb....






Lördag 3/10

Tänkte bara säga grattis till min mormor som fyller 60 idag...

Nu bär det snart av till clockwise realese-party för deras nya skiva, det kommer vara super kul. Vi skule sova där men jag tror inte det blir så. Jag jobbar ju imorgon och så.



PUUSS!


We want to live the life of the rich and famous .

Ska äta mat nu medan jag pasasr min lilla apa. Hon sitter och kollar på Pettson, och jag sitter och bloggar lite smått.

Odd Mollys utförsäljning var rolig, fast priserna var lite dyra... 500 spänn för ett linne liksom, haha. men det var snyggt, och kvalitén är ju bra så det är plus.

Nu, MAT, Heroes och mys, sen kommer Emma hit.


Är det bara jag som tycker att cigaretter är Guds bästa uppfinnig?!

ODD MOLLYS UTFÖRSÄLJNING

Nu drar jag till odd mollys utförsäljning!

RESULTAT

Så här blev det när jag fägade håret, vad tycks?

FÖRÄNDRING!


Håller på att färga mitt hår! Totalt inmpulsiv färg. Rödbrunt, mörkt, med en lila touch. Resultatet kommer senare!

Håll tummarna för att det blir bra!


Välkommen OKTOBER!

Nu är det den 1 oktober vilket betyder att det är 13 dager tills jag fyller 18 år, borträknat denna dag, YEEEY!
Idag känns det verkligen höstigt tycker ni inte?
Nu är det dags för lektion!

RSS 2.0