Mer överraskningar

Nu drar jag till Sophia, de har tydligen mer överraskningar i beredskap åt mig därborta. Frågan är om de använder detta som en ursäkt att ha partyn eller om de faktiskt gör det för att de kommer att sakna mig, haha.... Nej, skämt åsido, jag är verkligen jätte glad över att de visar att jag kommer vara saknad.

More of me

- Jaha, vaknar vid 7, kan inte somna om, sen somnar jag vid 11 i soffan? Hur jäkla stört är inte det?! Nu är jag vaken i alla fall men sen i allt! Plus att min mobil är död och jag har ingen laddare! Så irriterande!
Aja, planen var ju typ att jag skulle dragit på Gröna Lun idag, inte för att jag inte kan dra dit nu, men det känns lite too late for this. plus att jag vill helst bara ta det lugnt hemma hos mamma idag.

Enjoy the silence

Veckans låt: Depeche Mode - Enjoy the silence
Vafan kan, har jag någonsin vaknat så här tidigt? Sitter och kollar på Nanny på kanal tre. Hahaha, roligt, men kan man ta en människa på allvar, med den rösten? Hahaha... kul i alla fall.

Nu har de skitit i det blå skåpet!

Ja, nu kommer vi få se en massa snack angående SDs valfilm för valet nu i September. Folk kommer ju gå i taket! Inte nog med att de frågar "invandrare eller pensionärer?" i filmen utan kvinnorna har burka och de vill ju uppenbarligen att man ska rösta på pensionärerna.
-
Jag kan faktiskt förstå vad de menar även om de uttrycker sig dåligt... eller bra, beroende på vem man frågar, men som pensionär skulle jag nog vilja att partierna satsade på äldreomsorgen hellre än att ta in fler invandrare. Ta hand om de som bor i Sverige nu och fundera på hur mycket människor vi ska ta in senare, allt har sin tid. Just nu är tiden inne för att fokusera sig på nationen.
... Fast i och för sig, jag skiter i hur det går, jag ska ju ändå flytta till London, så vilket skitparti vår skitdemokrati än väljer så skiter jag i det. Gonatt, nu ska jag inte blogga mer idag!

Will Have

- Topshop

Tack för igår! <3



 ´


Tack för underbar gårdag!

Nu när jag ska flytta till London så kommer såklart alla att skna mig hejdlöst! Därför ordnade några av mina närmaste vänner en middag för mig ikväll hemma hos Sophia, mycket trevligt. Allt var rosa och glittrigt och vi lyssnade på nostalgimusik och drack bubbel i mängder.
Älskar er och kommer verkligen att sakna er!

Höstigt från H&M

Nu när det regnar så obehagligt kan jag inte låta bli att tänka på att hösten snart är över oss. Känns rätt så sjukt, men så är det. Jag har inget emot hösten, tvärtom, jag tycker att hösten kan vara riktigt mysig. (Har svårare för vintern.) Allting färgas i guld och rött, det är så vackert, jag älskar verkligen naturen. Det är synd att man inte kan bo i en storstad i en skog, haha, så att man får båda delarna.
-Här är i alla fall ett bar snygga höstskor från H&M:

bild: stylescrapbook.com

Time to face the music

Idag är det Onsdag, mamma, Tora, och Elsa är på Samos i Grekland och här är endast jag och Mallika hemma. Mallika stackarn är sjuk, halsfluss eller nåt liknande. Hon håller på att kolla upp AuPair grejer, vilket känns så jäkla nice! Tänk om hon också åker till London?! Det vore ju helt underbart!

Frågor om mig

1. De 3 senaste köpen jag gjort är 3 ringar på medeltidsveckan i Visby.
2. Den största kändis jag har nummer till i mobilen är Stalin
3. Det senaste jag googlade var Mig själv
4. Mitt absolut sämsta köp någonsin Vart ska jag börja?
5. I min handväska har jag just nu… 2 böcker (ja, jag älskar att läsa på tuben eller bussen...), plånbok, pass.
6. Min favoritgata i världen är Oj öööh, Frejgatan, haha.
7. Mitt signaturplagg gärna svart maxiplagg, eller accesoarer.
8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är min garderob...
9. Jag är beroende av cigaretter, socialt umgänge, min dator etc.
10. Min personliga stil kan beskrivas med dessa tre ord: egen, snygg, asball!
11. Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja Topshop, de har det mesta.
12. Jag har aldrig köpt något från: Scala, manhattan eller Ohio
13. Jag fyndar bäst på vintageaffärer
14. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja Mary-Kate Olsen eller Rumi Neelys
15. Mitt nästa stora inköp ska bli en biljett till London.
16. Min stilikon är Wow, kan nämna hur många som helst...
17. I min skosamling har jag Skor i alla former!
18. Min drömväska är En SpyBag typ, eller en Bayswater
19. Varje månad shoppar jag för Pappas pengar.
20. På nätet shoppar jag helst just nu från shoppar inte mycket från Internet
21. Min favorit-modeblogg är Öööh, vet inte har massor i alla olika kategorier, Gossips, fashiontoast, stylescrapbook, och systers självklart ifihadaheart.
22. Jag är som snyggast när jag är Mig själv.
23. Om jag vill ha smakråd så frågar jag Min syster, om jag ens behöver det, brukar inte be om råd så ofta.
24. Mitt hår är För kort och för tunt.
25. Mitt drömjobb är att vara egenföretagare inom ett jobb som gör att jag får resa mycket.

Ta det med humor, som jag.

Jag har fått knappnytt på hjärnan, förlåt!


Alltså, det här är så jäkla bra att jag nästan tappar greppet! Och inga aggressiva kommentarer om politisk och moralisk korrekthet. Jag tror att det är viktigt att man skämtar om saker som gör andra upprörda. Om man skämtar om saker tillräckligt mycket så kommer det inte vara så seriöst sen, jag menar alla följer ju den grå massan i allt. Alla gör som alla andra gör, så om alla skulle skämta om saker man inte får skämta om så skulle det ju bli mer okej.
Hur som helst är detta i alla fall väldigt underhållande att se på!

Off to Frida


Rösta!


???????

Vad ska jag packa, vad ska jag inte packa?
Herregud att flytta med knappt 14 dagars tid kvar i Sverige känns helt sjukt! Jag försöker tänka vad jag vill ha med mig, men det är så mycket att jag måste köpa en ny resväska. Vilket jag tänker tvinga pappa att köpa, haha. Behöver verkligen en resväska där jag får ner min päls, och alla snyggskor. Och alla saker!
Nu är det i alla fall dags för en dusch och sedan ska jag göra mig i ordning för att röra mig mot stan. Ska träffa urtarna hemma hos Sophia.

JAG SKA FLYTTA TILL LONDON

Fick svaret idag! Den 6 eller 7 september flyttar jag till London för att jobba som AuPair. Jag kommer inte hem förrän i Juli 2011, om jag nånsin kommer hem, hehe. Men nu ska jag dra i alla fall och kommer vara borta i ett år. Bloggen följer så klart med mig, men jag kanske börjar skriva på engelska, haha.

TickTock

Har suttit hela dagen nu och väntat på ett yberviktigt telefonsamtal. Kan knappt släppa min mobiltelefon ur sikte! Helt galet! Kommer snart avslöja vad det är som pågår för er, det är väldigt spännande. Det är det enda jag kunnat skriva om för det är verkligen det ända jag har haft i huvudet!
Det här samtalet kommer avgöra det kommande året för mig!

Så jäkla grym!

- Hata mig om ni vill, men Knappnytt är ruggigt bra, han har fina poänger!

Knitted

-Inspiration

Rumi Neely in Stockholm

Rumi Neely var på Stockholmsbesök nyligen under Fashionweek. Hon har bloggen fashiontoast.com, en blogg som är superb.

Idag så får jag svar

Idag så kommer jag med 90% säkerhet att få svar på vad som kommer hända i höst. Jag är så spänd och det kommer bli grymt! Håll tummarna för mig nu mina kära vänner, så får vi se vart vägen bär!
Älskar outfiten - Drew Barrymore

Carin Wester


Kul

Hahahaha!

Batik

- Denna skönhet är från Topshop!

4 Å R

Idag fyller Elsa 4 år, det är helt sjukt vad tiden går fort! Ska vi se, om ca 1-2 timmar så är det dags för hennes kalas, så vi fixar för fullt. Vi satt igår och gjorde en kickass Piñata!
Och vi gjorde en tårta!
Det är jag som dekorerat, fint va?

Black to Black

Bilder: Seaofshoes

OMG

Jag är så spänd, saker i mitt liv håller nämligen på att förändras ordentligt! Håll tummarna för mig så kommer det snart hända mycket intressanta saker! Om det blir som jag hoppas ska jag snart avslöja allt! Ni kommer såklart att under den tiden som kommer få följa med på allt spännande som händer! Kanske inte kommer ha möjlighet att uppdatera så mycket men ska försöka uppdatera varje dag.

Tired but not ready to sleep

Hehehe...
Nu börjar planerna rulla, kan ni gissa inför vad? Nej därför att jag har hållit satans tyst om det, säger inget men här får ni en sneak peak:

Spisa

Pappa kom precis hem och han har köpt en ny spis, eftersom våran gick sönder igår kväll. Tog oss 40 minuter att värma lite vatten på, haha, helt sjukt. Vet ni vad som är ännu roligare, att nu verkar det vara nåt fel på anslutningen, vi kan inte få igång den nya spisen heller. Så vi kan inte laga våran goda lasagne som vi har förberett att laga. Jag blir helt nervös, men nu kommer Anki snart hit med cigaretter till mig. känner mig äntligen tillräckligt frisk för att ta några bloss.

Autumn

Bilder: Knighttcat

Slemmigt värre.

Alltså, jag försmäktar på allt det här!! Snälla kan inte det här bara lägga av! Jag vill inte vara sjuk!

Bättre vs Sämre

Börjar må lite bättre idag. Lyckades ju i alla fall sova ut ordentligt, vilket var väldigt skönt. Nu ska jag göra lite frukost och se på True Blood, sedan kanske syster kommer ut, så kan jag umgås med henne lite!

Medeltidsveckan 2010

- Underbara vecka, vi ses om ett  år <3

Orkar inte uppdatera

Är jätte sjuk så jag orkar inte blogga, blir helt negativ då i alla fall. Men bilder från medeltidsveckan kommer upp senare idag, tror jag.

Time to party!

- Mer trevliga bilder från Emmaboda!

Tzusammen

Nu ska jag och Anki gå och kicka ass på Ölsta rocken, i folkparken, Ölsta. Ses där så kan vi kicka tzusammen.
We are on the highway to hell!!!

Ölsta någon?

Har dragit på mig världens förkylning tyvärr, eller mer av en lite lindrigare halsfluss än förkylning. Det är så det går när man håller mitt tempo, till slut säger till och med min egen kropp ifrån! Helt försmäktat! Aja ska jobba på Ölsta rocken ute på Ekerö ikväll, så hope to see you there!
PUSS lovers!

Twins


Träffa vänner

Pratade precis med Erik, de åker hem inatt från Visby. Han hade tydligen överträffat sig själv igår efter att vi åkte hem, vilket jag tycker är roligt, haha.
Jag har typ ont i halsen, så kommer förmodligen att dra på mig en förkylning, men trots det ska jag röra mig in mot staden. Träffa urtarna i tanto och catcha up. Väldigt nice.

Känns det fortfarande som Emmaboda?

Öööh... inte mitt tält...
Party!
Det var rent och fint!
Jag och Crissis
Hoffmaestro var grymma på scen.
Toalett, någon?
Queens!
Camp Hund!
Var sjukt gott, tyvärr gör inte bilden rättvisa, haha!
PUSS!

HEMMA IGEN!

Nu är jag hemma igen, underbart! Nice att vara hemma men det var jäkligt nice på medeltidsveckan. Min kropp är ur funktion, men jag menar, är det visbys pirater man hänger med så är det väl smällar man får ta haha.
Den ena sjuka grejen efter den andra, maskätartider, alkoholtider, dansartider. Så grymt kul! Bildbevis kommer snart upp!
Stay tuned!


See U

Nu drar jag lovers! <3

Staden med Emmurt

Mot stan nu med Emma för att hämta lite kläder på pappas träning. Måste få med mig mina medeltida kläder haha. Sitter och lyssnar på lite nostalgisk medeltidsveckan-musik.

.


S-s-s-s....


Medeltidsveckan

Nu bär det av i år igen, vi gör oss redo för ännu en vecka med sång och dans!
Ni minns väl alla förra året?

So much to do and so little time!

Vaknade sådär konstigt tidigt idag igen... fattar ingenting. Men nu ska jag äta något sen ska jag ta och diskutera några viktiga saker med min syrra, så fort hon vaknat, kul i jul!

Kokos

Kokosbollar, SATC, sytrar, allt känns bra!

Sällskapsfel eller sällskapsspel?

Jag har suttit och spelat "barbapappa-memory" och "Den försvunna Diamanten" med Elsa, Tora och Mallika. Som vanligt har jag otur i spel och kommer sist varje gång. Men ni vet vad man säger, "otur i spel, tur i kärlek..." ... eller?
Sällskapsspel känns helt rätt när vädret är som det är. Sen har Mallie lånat SATC-S03 så det blir maraton ikväll!
Ikväll ska också beslutet om Gotland fattas! Hmm... vi får se vad som händer.
- Varför använder jag inte dessa skor oftare?!

Biläventyr MC

Jag har varit på biläventyr med Frida, men mer om det imorgon...
Puss och godnatt!

Wawawiiwa

Sitter med syster och kollar på nån film på tv4+ med Michelle Pfeiffer i huvudrollen. Mallika säger att den är hemsk men hittills känns den inte så deppig...

Ekdahl

Jag vill inte förklara mig
vill inte stå upp för mina ideal
inte heller försvara mig
vill varken vara svår eller hal
så vad vill jag då?
det är enkelt att förstå
jag vill bara sitta här med benen i kors
och varför vill jag det?
det är inte svårt att se
för att du sitter bredvid förstås
Jag vill inte beveka dig
att göra någonting du inte vill
men inte heller förneka mig
och påstå att jag inte duger till
så vad vill jag då?
det är enkelt att förstå
jag vill bara sitta här med benen i kors
och varför vill jag det?
det är inte svårt att se
för att du sitter bredvid förstås
Jag vill inte stressa dig
och jag vill inte pressa dig
men jag vill säga högt och klart
vad jag finner underbart
och du är det skönaste jag vet

Gårdagen var trevvlig må ja säg! Får se hur denna kväll urartar... artar sig...

Sitter just nu och myser i mammas vardagsrum. Hon har varit på Ikea idag och köpt en jätte fin matta, en bordslampa och överkast till sofforna. Superfint är det här nu.
Mallika ska till F12 ikväll och partajja, för andra kvällen i rad, haha. Jag tror dock inte att jag pallar. Funderar på att höra av mig till Frida och se vad hon ska göra ikväll. Hon ska väl vara med sin pojkvän säkert, men men...
Annars kanske Anki ska hitta på något lustigt ikväll? Ja, ja det får man ju se...
- Igår satt jag, Astrid, fia och Husse på Kvarnen, sedan på OjOjOj och bara pratade lite skiit. Så jäkla mysigt. Riktigt trevlig kväll. Kvarnen spelade 90-tals musik, Spice Girls, Britney och MC Hammer. Till och med lite Grease, vilket var ytterst trevligt.

Jag vill SOOOVVAAAAA

Fy, är helt sjukt trött idag, men måste dra till jobbet usch!

Kickass

As rolig eldshow ikväll, slår dock inte trixarna. Nu ska jag sova för en annan ska ju till jobbet imorgon.

Snyggt kulturellt

Jag och syster hade snygga outfits idag!
- Mysig dag i skinnis, niiice! Nu mot eldshow i Rålis.!
Talk to you later suckers!

Är det Emmaboda eller?

Ser rätt lustigt ut va? Kommer lustigare bilder sen!
Dessa har jag tagit från Louise, klicka här för att komma in på hennes blogg.

You got wet 'cause you were in the shower?

Nyduschad - fixat matsäck, sedan bär det av mot staden och någon mysig park med syster. Kanske kommer Saskia också!
Ikväll blir det eldshow i Rålis, mycket trevligt!

Morsgrisar e vi allihopa

- Asså, det är något fel på mig!!! Jag går aldrig upp innan 12! Och ändå är jag uppe?! Någon som kan förklara det?
Knäppt är det i alla fall. Men nu... FRUKOST!

We are all branches of the same old tree

I love me some sex and the city at this time of night.



Demokratin är ett skämt!

Bläää, jag orkar inte, tycker det är ett skämt!
Slemokratin suuger

Tillsammans är min mindre ensam...

... säger jag och sitter här själv, haha. Nej jag skojade, sitter med Tora och Abbecrim och ser på filmen med det namnet. Har typ aldrig sett hela så det är ju typ lika bra och glutta. Jag ville hellre se på factory girl (en av mina absoluta favoritfilmer), men syster envisades!
- Har jobbat idag och det var typ den värsta jobbdagen i hela mitt liv! Det var så stressigt att jag inte ens hann varken äta eller röka, eller ens sitta ner i 1 minut! FY! Jobbar inte imorogn vilket är skönt. Då ska jag in till stan och träffa Emma och Saskia.

Glömde bort att säga det!

Asså, tror ni inte jag tappade mina babyys!!!! Mina runda solglasögon tappades på Emmaboda, jag skulle kunna gråta floder!!! Men det blir till att köpa nya i Thailand i vinter säger jag bara!
- ByeBye sweet glasses!

Black&White á la Chanel


Kom precis hem till min mami...

... och jag och Tora ska ge oss rakt in i en hetsig matlagning! Sen ska vi se på SATC och Moulin Rogue.

IN:spiration


Hopplöst

Jag och syster försöker möblera om på övervåningen men vi känner oss grovt oinspirerade! Jätte jobbigt, det känns som att övervåningen är helt hopplöst! Jag blir galen, varför kan det inte bli braaaaaaaaaaa för?!

Frukost och bra musik!

Frukost och bra musik.
Det regnar inte och jag känner hur saker och ting börjar rulla på igen. Idag ska jag hem till mamma. Har både min dator där och min mobiltelefon. Dags för en cigg och sedan gör sig i ordning.

Direkt importerad musik från Emmaboda

Crystal castles - Untrust us
Kalle Baah - Små svarta änglar
Hoffmaestro - Seize the day
Kapten Röd - Stjärnorna finns här
Johnossi - Man must dance

Bajsa gör man hemma!!!!!

En kompis från Malmö som hamnade i en äkta lera-fight på Emmaboda!

Bajsa gör man hemma! Nana Nana Na Na!

Hemma från Emmaboda! Vi har haft alla festivalväder man kan ha där nere. Regn, blåsigt, soligt, kallt, varmt. Men kul har det varit i alla fall, och skitigt. Man blir väldigt snuskig efter ett tag må jag säga. Vi får se sen vad onda Christina med sin förmåga att fota när ingen märker och sedan kallt lägga upp bilderna så man får skämmas. Hur ska detta sluta? Christine, jag har en blogg att tänka på, så bara snygga bilder på MIG! Hihi!
Kom hem igår i alla fall, MAT DUSCH SÄNG, YES! Kolade på en västern-pang-pang-film med pappa och syster. Käkade färskpasta med pesto och tortillini! Mmmm!
Nu ska jag äta frukost och kolla på True Blood, för utomhus regnar det som aldrig förr! Nån som vet om solen över huvud taget kommer tillbaka i sommar?

RSS 2.0