VALBORG

Nu ska jag till Astrid med mina classmates och grilla, hörs senare lovers!!

Jag och astrid upptäckte att vi har likada...

20100430329 (MMS)

Jag och astrid upptäckte att vi har likadana västar, fast min är vit och hennes är svart, också min tröja är svart och hennes vit, haha. Det var inte planerat.


Thank you and goodnight.

Nu är det dags för mig att gå och sova. Har precis sett Avatar för typ 157 gången, börjar tröttna, men den är jäkligt bra. Nu sitter jag och lyssnar på Jesus Christ Superstar-låtar. De tröttnar jag inte på och kommer nog aldrig att göra det.
Nouvelle Vague - Dancing with myself

STYLE:HIPPIEFREJA

Sjal - Från Rom
Skjorta - 2hand
Kjol - Thailand
Glasögon - Thailand
Halsband - Egypten
Skor - DinSko
Skärp - H&M

Nu har Tora gjort god mat, Pasta med lax och spenatsås... Mmmm mums! Sen ska vi som sagt se på Avatar.
Men nu ska jag se klart på filmen jag började se förut, Cruel Intentions.

Ju längre desto bättre.

bilder: knighttcat

Snurra!

bild: Jakandjil.com/blog
Har nu snurrat runt som en åsna! Helt galet, och allt för att hämta min älskade lilla syster. Nu ska jag fixa mig sen mot staden för att möta Tora och så ska vi dra hem till pappa och se på Avatar.

Oväntad överraskning

Tänk, där kommer jag och Astrid inspatserande på Marie L och upptäcker att vi hamnat mitt i en modevisning, totally awesome!
SNYGG!
Marco var DJ innan han spelade Live senare under kvällen.

Fejden!


Haha check out the bunny!

Precis lämnat syster.

Jag har fortfarande inte riktigt vaknat, VÄCK MIG! Sitter och pratar med Mallika om livet efter gymnasiet och gemensamma vänner. Mycket trevligt.
Nu ska jag dricka juice och ladda bilder från igår!

Tonight:

Kjol - ?
Svart skjorta - ?
Päls - 2hand
Kavaj - Kappahl
Halsband - Egypten
Skärp - Gina Tricot
Halsduk - Thailand

VI VANN!

Södra Latin äger fett. Vi vann fejden och så är det bara!
För er som inte vet är läroverksfejden e fyrkamp mellan Södra Latin, Norra, Östra real och Kungsholmen. Fyra deltävlingar och idag var det estetiskt och södra var värdinna. Vi tog hem första pris i dans, teater och musik. Dock ej bild eftersom inte jag var med, haha.
Nu ska detta firas med alla på Södra på Marie L ikväll, där även min kära vän Marco ska spela med sitt band Epelectric. Vi ses där!

Förra sommaren på Gotland!


Beslutsångest!

Urkult:

Emmaboda:
Pratade preis om festivaler med en kompis. Hon ska till Urkult, vilket jag också är taggad på att dra till, medan min syster gärna vill att jag följer med till Emmaboda. Så nu vet jag inte riktigt vad jag vill. Skulle kunna åka på båda två om det inte var så att det känns som lite mycket. jag menar två festivaler på varandra och sen medeltidsveckan? Jobbigt eller bara awesome?
Någon som har något förslag på vad jag ska välja?

Dear Diary

Jag har bestämt mig för att börja skriva dagbok... Hm, ja vi får väl se hur det går, jag är ju inte den som håller fast vid något direkt, använder knappt min kalender längre haha.

Stripe

klänning - H&M
Jacka - Kappahl
Skor - DinSko
halsband - Toras från Rom
Glasögon - Thailand
Skärp - Astrids

Nu sitter jag och syster här och är allvarliga och seriösa. Vissa saker blir man bara så irriterad och ibland känner man att det inte räcker med att säga att man mognat, man måste faktiskt göra det också. Aja, vi löser det säkert.

One of my Fav

Väntar på att syster ska komma hem och mysa med mig!
Nu äter jag och ska snart se ett avsnitt GG (one of my fav u know!).

Söderböna?


I Lördags

Förstår ni hur grymt det var?!


Stadsbo, javisst


Watcha clan - Balkan Qoulou

H&M


Shoppat idag

Shoppat lite smått och gott idag! Bilder kommer upp snart...

Sleepy.

Bild: Rodeo/milk/signe
Imorogn ska jag köpa en awesome klännning!

Tack för Gårdagen

Gud vilken grym fest det var igår! Man måste ju verkligen ge dem cred för att de är grymma på att ordna fester. Jag tappade fotfästet i slutet och inte på grynd av för höga alkoholhalter. Men om man ser helheten så var det så grymt.
Idag är det verkligen bara sitta hemma och göra ingenting dagen. Jag känner mig så jäkla seg och mina ögon är typ helt svullna. Avundas verkligen inte de som bor i huset, all skit de måste städa,helt sjukt!!

Chill before...

Sitter med Mallika och äter Pizza, taggar inför ikväll. Har nog inte nämt att vi ska på Clockwise inflyttningsfest i nya huset. Det kommer bli grymt!

Monkeyqueen


Love more

Nu ska jag kolla på Jesus Christ Superstar haha, tröttnar aldrig. Alla som inte sett den är oallmännbildade och dumma!

Sluta mobba mig Ted!

Jag tycker de här skorna är fina, men Ted mobbade mig för att det är typiskt lant-freja, haha. Butt out Ted, I like them! Ps. De är från DinSko

Älskar Odd Molly!

Se vilka fina byxor jag köpt på Odd Molly!! Och med detta ska jag matcha dem! De kommer vara perfekta till partyt jag ska på imorgon!!

HORAHORAHORACPCPCPBLÄÄÄ!

Asså jag får DAMP!!! Varför kan inte min dator spela upp Vampire diaries nya avsnitt. Jag tror jag blir galen! Måste nu alltså ta bort det här avsnittet och välja ett nytt!!! FAN!
khszxöjkbasdöjkbgvjabx fbdcvböajowesbfvkadsnxlkcnwaäoksdngvkxslnvöakjsfdbjv!!!

Stockholm by Day

Päls - 2hand
klänning - H&M
skor - Vagabond
sjal - från Rom
Halsband - Toras
Väska - H&M
skärp - Astrids

Coffe

Sitter och dricker mig en kaffe på Bellmans vid centralen med Anki och flera. Ted var en försmäktad man och rymde sin väg... Ska nog rulla hemåt snart, till Ekerö hade jag tänkt men först ska Emma tvinga med mig på Odd Mollys utförsäljning.

Herre- vad jag blir misär nu!

Skor.

jakandjil.com/blog

NP

OMG, Idag är det Svenska nationellt prov, jag tror jag försmäktar på det här. Det positiva med denna dag är att solen lyser äntligen, den är otroligt efterlängtad!
Önska mig lycka till!

The Call

Jag är trött nu. Min syster och Mallika sitter och kollar på Bratz the movie, men jag känner att jag orkar inte det riktigt. Imorogn har jag som sagt svenska nationella prov, så jag kommer ju typ att försmäkta, mend et löser sig säkert. Vi ska skriva om olika relationer typ, vilket verkar helt flummigt, usch. Jaa, klockan är halv tolv och jag borde väl gå och lägga mig. Ni vet ju hur bra jag är på att gå och lägga mig i god tid så att jag kommer upp på morgnarna...

Regina Spector - The call


21:29

Ska slå mig ner och se lite på Bella och Tyra Show! Hihi, tycker det är ett lite mysigt program. Glamourama är ju tydligen där, så det kommer nog bli lite spännande. Nu sitter vi och funderar på vilken film vi ska se, och valet är svårt vill jag lova.

Superstar

Sjal - köpt i Rom
Halsband - Systers
Glasögon - Thailand
Klänning - Monki
Två tjocktröjor (svart och grå) - pappas och nån, jag vet inte
Skor - Topshop
Väska - H&M

Nu ska Tora, Mallika och jag laga mat och kolla på Jesus Christ SIperstar för hundrafemtioelfte gången haha. För min och Toras del dvs. för Mallika har aldrig sett den! Skäms på henne!

Mot pappas residens

Ses när jag kommer fram, Ciao!

Halleluja

Trött som en fisk. Imorgon är det nationellt prov och sådär, men jag tror att jag åker till pappa ikväll, kanske... Eller inte får se.

Tre flickor & tre datorer

Sitter i köket och myser med flickorna. Undras när mamma kommer hem? Och är det någon som vet när jag börjar imorgon, för själv har jag ingen aning.... Herregud jag är förvirrad, så godnatt!!

True Blood

Jag kollar ju om på andra säsongen men Evan Rachel Wood är grym i serien, LOVE HER! Jätte rolig personlighet, hennes karaktär är klockren.

Snowglobe

Både - tjocktröja och - skjortan tillhör pappa
glasögon - Thailand
skor - Skovision
Pälsväst (f.d. jacka) - 2hand
Väska - Loppis typ

Modevisningen var grym! Tyvärr glömde jag bort att jag hade en kamera så det blev inga bilder, men andra fotade så det kanske kommer upp senare. Har precis ätit nu, och jag och Tora sitter och lyssnar på låtar från Jesus Christ Superstar. Jag älskar verkligen den musikalen!! Bästa som gjorts faktiskt...
Ps. Glöm inte True Blood som går ikväll klockan 22:00

Modevisning

Nu ska jag på modevisning. Tredje ringarna i Toras skola visar upp sina slutprojekt idag på Nordiska Museét. Kommer säkert bli grymt.

Just nu sitter jag på Waynes på Rådmansgatan, men vi ska nog röra oss snart. Vad har ni haft för er idag mina söta små vänner?

Question:1.0

Could Muhammed really move mountains or was that just PR?

Inspir:ation

bilder: seaofshoes

Strandsatta i Prag

Måste ju bara kommentera det här askmolnet som har attackerat Europa. Min gamla klass som går i trean på min gamla skola är i Prag just nu på klassresa. Och vilkanutbrottet gör att de nu är strandsatta i Prag på obestämd tid, helt sjukt eller hur. LYX!

Nu sitter jag och Astrid i skolan och jag sitter och sörplar på en kaffe. Måste försöka piggna till fram tills lektion börjar. Nu har vi håltimme till 11. Det är också ganska lyxigt känner jag.

Travelling by night

Nej nu är det allvar. Att både jag och syster inte kan komma upp på morgnarna är ju helt stört oacceptabelt. Varför, varför? Sitter i alla fall på bussen nu på väg till skolan. Jag missar engelskan, men hinner till Religionen. Åh jag ska kolla om vi kan få titta på Jesus Christ Superstar på lektionen. Det vore grymt, och alla skulle älska!

Celeb:ration

Nej nu börjar jag bli trött, och jag ska upp super tidigt imorgon så jag tror faktiskt jag ska vara en duktig flicka och gå och lägga mig. Läsa lite ur min bok och mysa.
Bild: knightcat

Hår.

Vad tror ni, jag vill ändra min hårfärg till denna... Är så trött på att vara mörkhårig och honungsbrunt skulle vara kul.

Beastly starring: MK Olsen


M-K.A.OLSEN:2010

Bilder: mka0lsen
Coolaste systrarna förutom jag och min syster såklart i hela jävla världen, de skulle kunna få Scalabyxor att se snygga ut!

Welcome the Sun


Kjol - H&M

Skjorta - pappas

Skor - Skovision
Nu har jag kommit hem. Var ju tvungen att vänta tills min älskade lilla syster slutade skolan. Så jag var och myste lite med Elin. Vi gick till Sandy's där vi träffade Dominique och satt och pratade lite med henne om Japan, Miyavi och jobb. Riktigt vuxna vi är va, haha. Nu ska vi titta på ett avsnitt GG och sedan ska vi nog ta någo att äta.
Skolan bestod av en lektion idag, nutida konst. Så jag har pumpat popkonst idag och Andy Warhol. För er som inte vet vem det är, se filmen Factory Girl!

Funny business

Im off to school!

Hörs sen!



Jäkligt bra film

Så jäkla bra musik! Den gjordes på 70-talet, så det e grymma kläder och allt känns totally bohem. Lyssna på texterna!



Superstar

 

Nu ska jag se på musikalen Jesus Christ Superstar


Vad man gör på landet...


FIRE

Nu ska jag och Anki gå och eldpoia, och syster ska följa med, myspys. Här på landet måste vi ju hitta någon form av utomhussyssla!

Mössprovning

Nästa fredag är det mössprovning på skolan sen ska alla gå ner till bågen och ta en öl i solen. Och JA det kommer bli sol, har ringt sunny home delivery så det är lugnt!

19.4:10

Solglasögon - Gina Tricot

Svart tröja - Systers (typ 2hand)

Klänning - AA (American Appareal)

Väska - Mango

Strumpbyxor - H&M

Skor - Skovision (Essential) ca 2800:-
Jag vet jag har sko fetish, som bara märks på sommaren tyvärr.

Sjal - Zara (Ankis)
Jag och Anki har precis sett klart på filmen Wild Child. En mycket underhållande film och nu sitter hon och panika över nåt med sitt jobb, är inte så insatt i problemet själv, måste ju blogga haha. Har med klockan att göra hur som helst. Ska gå hem snart, Tora sitter ju hemma, ensam och olycklig, så ska hålla henne lite sällskap och kanske försöka plugga lite.
Kan ni förstå att mina betyg sätts om fyra veckor btw?! Efter det tänker jag typ skita i skolan helt och hållet, så awesome!

Sunny Side Up


I Torsdags

Nu har jag äntligen fått tag på lite bilder från skivan jag var på i Torsdags, hihi. Fint värre, men jaja. Vernissagen på vår skola börjar klockan 12, och jag vill inte visa mina saker på utställning längre. Jag ångrade mig. Men jag kan ju i alla fall titta på alla andras saker. Nu ska jag äta frukost i alla fall, PUSS & hörs sen!











Mm, Seexy!

Hood

Welcome to the Hood, haha. Nej jag skojade, men hur som helst så åkte jag och mötte upp Frida igårkväll som var i Skönstaholm hemma hos en kompis. Det var riktigt trevligt, med vinylplattor i mängder, mycket bra musik och trevligt sällskap. Frida kalla det sitt eget musik-paradis och skulle hon få som hon vill skulle hon väl aldrig åka därifrån. Aja trevligt var det hur som helst,så här kommer lite bilder:









Nu sitter jag hemma hos Frida, gluttar på Morden i Midsummer, vågar inte gå hem... Gömmer mig alltså... Hmm. Nej jag måste lägga av!


Vegas Baby


kdlhfvaäjsdbxövcnDOKASFJNCKLDXLVNAÖLJDCBVMLCNXMNBSNBDFNCXBKNBnlcmndlvcn ljsxn

Im Off to Vegas

True

Asså jag försmäktar på ett av världens bästa tv-program! VAMPIRE DIARIES!

Dom är så jäkla snygga, speciellt han till höger, som spelar Damon, storebror och bad boy. Alltså det är som mat för mig, det här programmet, och jag erkänner till min stora förskräckelse att detta program nästan slår GG! Trodde aldrig jag skulle höra mig själlv säga det, men tyvärr är det sant.
Apropå vampyrserier, True Blood introt må vara det coolaste jag varit med om ever!

Foton

Fotona kommer lite senare, hade ju ingen kamera med mig igår, så kunde inte foto. Men andra fotade ju flitigt. Så jag väntar på att få bilderna skickade till mig.
I övrigt hade jag grymt bra igår. Det var verkligen riktigt roligt dansade helt galet hela natten! Och då menar jag verkligen HELA natten, helt galet.
Många nya och gamla ansikten vilket var trevligt. Saker man inte alltid tror är möjligt blir ofta fullt möjligt med lite alkohol i kroppen...
Nej, nu ska jag se mig ett avsnitt Vampire diaries.



Later, suckers!

Jobba idag då...

Igår var grymt, men tyvärr får jag inte vila upp mig utan måste bege mig direkt till jobbet... Men är trött som en apa ändå... Fast det är lugnt jag ska väl kunna klara det här som en dans. Jaja Puss på er!



Nu sitter vi här och förar, ikväll kommer ...

20100415315 (MMS)

Nu sitter vi här och förar, ikväll kommer bli sååå gryymt!


Babe

FESTA HELA NATTEN.. Lalalalala

FASHION DISASTER

Herregud, jag vet inte ad jag ska ha på mig så jag håller på att få panik!!!
HJÄLP!!!!

Lera

Sitter här med min lilla lillasyster och lyssnar på ImseVimseSpindel och leker med lera. Jag har precis badat och snart ska vi gå ner och äta.
Väntar bara på att mamma kommer hem också. Mallika var med oss nyss men nu sitter hon och jobbar på intagningsprover till högskola. Så duktig hon är.
VAD SKA JAG HA PÅ MIG IKVÄLL?! MOULIN ROGUE TEMA LIKSOM!

Stripes

Hallå där... Imorgon ska jag på studentskiva igen. Ankis, som kommer äga rum på Göta källare, temat är Moulin Rogue, så det blir väl läckert tror ni inte?

Tjenare Kungen

sitter och gluttar på Tjenare kungen med syrran. Tänkte banka i öljetter också, men det lät så högt att jag fick en utskällning från alla här! Helt galet. Men det får jag helt enkelt fixa imorgon på dagen. Men nu börjar det spåra i filmen så nu måste jag titta.
PUSS HEJ!
Ps. Förresten glöm inte True Blood idag på kanal 1 klockan 22:00!

Me like

Karlascloset

Många bäckar små.

Asså nu är jag så där sur som jag aldrig brukar bli på mina vänner. Skriver för att jag måste få avreagera mig, men alla ska verkligen inte ta åt er när jag säger vänner och jag vet att det är barnsligt att skriva på bloggen, men jag blir så ARG! Och eftersom personerna i fråga inte vet hur man tar en diskussion vänner emellan, eller löser bråk så känns det onödigt att jag försöker förklara något för dom! Idag har jag varit trött som en apa. Gjorde ett stopp i tyg affären, sen mot farsta för att grilla med alla urtarna. På grund av olika omständigheter så blev det ingen grillning och nu gjorde jag nyss mat, för att sedan sätta mig och sy.
Och här hämma är det visst många skruvar lösa, men det tänker jag absolut inte gå in närmare på...
Nu MAT!

En dagens i alla fall...

Har inte orkat blogga idag förlåt. Är hemma hos pappa nu i alla fall. Har varit på en skivrelease-spelning idag i alla fall. Dom var väldigt bra tyckte jag. Men, men, här kommer en dagens i alla fall:


Örhängen - Mammas

Jacka - Only

Väst - Zara

Tröja - loppis typ?

byxor - H&M

Väska - Mango

Natti natti

The making of...

... DINNER!











Sitter och gluttar på Navy CIS, mitt favorit-kriminal program. Sen SOOOVA

Ohlala... I'm actually getting somewhere!

 

Snyggt eller vad?!


Nu ska jag ta en promenad med Frida.


Matlagning

Jag, Mallika och Tora står i köket och lagar mat. Mums, är verkligen superhungrig. Tyvärr litar inte mina sisters på mig så jag blir tvångsad att ta hand om pastan ENDAST!

Where is the confidence in that liksom?! Trust me sister!

Äsch, jag fick i alla fall duka fint.
Efter maten ska jag banka hål i min klänning.
Hmm... vad ska jag göra?

Pic.

leggings - H&M

Väska - Mango

Skinnjacka - Only

Transparent svart tröja - Cubus

Skor - Emmas

Halsband - Mamis

Solglasögon - Gina Tricot

Sitter hemma nu och ska ta något att äta, sen blir det till att sy! Det känns lite tungt eftersom det är så fint väder plus att jag är så trött att jag inte vet hur jag ska klara att konsentrera mig på att sy. Men jaja, jag har väl varit med om värre än lite trötthet i mina dagar. Ska säga till mamma att hon ska fixa i ordning på balkongen. Det vore underbart att kunna sitta där ute nu när solen börjar titta fram lite. Våran balkong ligger nämligen i perfekt läge för lite eftermiddags sol.

Ciao så länge!

Dress for summernotification.





fashiontoast


Lika som bär?





Är inte min syster och denna människa lika som bär?
Bilden ovan kommer från jakandjil.com/blog

Klaga är aldrig fel...

Jag och Astrid har spenderat dagen med att klaga... och klaga, och klaga. Fy ad jag är trött. Och alla i min omgivning ät otroligt efterblivna! Ska hem direkt efter skolan och fortsätta att sy på min kollektion. Imorgon ska jag gå och köpa tyg, lite skinnimitation funderar jag på till luvtröjan jag gör. Det kommer säkert bli awesome!

Vernissage nästa måndag för alla som vill komma och kolla, klockan 12:00 här på Södra Latin.

Bättre och bättre

Allt är rött i vårat kök, för lampskärmen är knallröd plast...
Dimmigt ute...
OOOOOH'BOY
Jag har föresten kommit på att jag ska bli bättre på att lägga upp dagens. Det känns trevligt tycker jag. Ska försöka anstränga mig nu när det snart är vår och så. Senaste halvåret har jag varit latheten själv typ!

Keep the streets Empty

Fever Ray - Keep the streets empty


Kuckelikuu

knightcat
Nästan lust att apa mig lite! Sitter här och det enda positiva är typ att det är ljust ute... Inte för att det får mig på bättre humör direkt... Nej alltså nu ska jag ta och dricka ett glas O'Boy och kanske äta en macka. Jag är ju verkligen urdålig på att äta frukost...
Musik jag lyssnar på för tillfället: Fever Ray

Ibland vill jag bara försmäkta...

...Alltså försmäkta på riktigt då!
Orkar inte gå till skolan imorogon... nu har jag berättat det för er flera gånger, men jag säger det ändå. Jag hatar att plugga!!! Vissa tycker säkert att det är otacksamt att säga så då det finns barn som inte kan gå i skolan, men jag menar hallå! Det är vill inte mitt fel att jag är svensk, eller att jag har mat på bordet. Jag utgår från vetskap. Det jag själv inte upplevt vet jag ju ingenting om. Så är det ju för alla...
Godnatt

Sunny Day

karlascloset

20:32

Sy, sy, sy, sy.... Snart är min studentklänning färdig, har jobbat på det hela dagen. Eller ja sen jag har vaknat, hehe. Idag har det ju varit sol ute, men jag har ju tyvärr inte lyxen att gå ut i det fina vädret...
Imorogn börjar ju skolan igen, usch fy! Jag orkar inte, undrar vad jag skulle göra för att slippa den skiten. Snälla kan nån elda upp Södra Latin?! SNÄLLA!!!
Nej nu ska jag sluta klaga, det är ju trots allt bara ca 2 månader tills jag sluta för evigt! Ska bli så skönt!

Hihihi..

Frida under inspelning till projektarbete:

Frida - "Här har vi Göteborgs största arena! Rymmer max 43 personer!"

....



Haha Nej nu sitter jag hos Frida och groggar ska snart röra oss härifrån.
Ciao










En till Sneakpeak (#2)


Hopplös!

Asså jag är ju som jag är. Nyss vaknat, ska äta mat och sen ska jag syyyy! Grejen är bara den att jag vet inte om jag ska dra till Ten2Ten ikväll. Vore såklart kul, men man vet ju inte... Skickade ivär ett sms till Marco nu i alla fall, så man får se.
SISTA DAGEN PÅ LOVET...  - Och jag är seg som en åsna...


Kolla min otrolig begåvade vän Mallika, vad duktig hon är på att teckna!



Halleluja mitt i Natten

Ligger här i sängen, har jobbat på min kollektion och fattade inte hur mycket klockan var... så kan det gå.
Vet i alla fall att jag ska till Frida och Brunscha imorgon bitti... Eller idag kanske man säger... aja skit samma.
Imorgon har ten2ten premiär. Min kompis klubb som är exklusiv då den har öppet i hela 12 timmar. Tyvärr krävs medlemskap för att komma in, men ni kan ju komma nästa gång!
Ska försöka somna nu, PUSS och god... morogon.
Fuskade jag mig in på bild&form-linjen, eller är jag bara trött?
...

W Magazine December 07

Bilder: karlascloset

Vad tycker ni?

Precis kollat på G.I. Joe, där Sienna Miller får spela en "ond" actionbrud.
Själv föredrar jag henne i filmer som Factory girl (som för övrigt är en av mina absoluta favoritfilmer),
men vad tycker ni?


Sienna i actionfilm till vänster. Höger är från Factory girl med Hayden Christensen.

Die mother fu***r

Nu måste Freja viila, mår dåligt av att göra saker...
Okej överdrift i vanliga fall men idag känner jag mig efterbliven.

Pics for yesterday... or somthin

Tog tyvärr inte med mig en egen kamera på kryssningen, så...
this is what you get

SYSTER 17ÅR..

Time flyes.
Det är verkligen ett uttryck jag ofta använder... Nej men alltså! Min syster fyllde 17 år idag (8 april dvs), stor och fin är hon.
Grattis grattis!



Hemma och har hunnit med Bio...

Har hunnit med Bio nu när jag kom hem. Remember me var så bra och jag rekommenderar den till alla. Jag både skrattade och grät. Jag är mest stolt att jag inte somnade i biosalongen med tanke på att jag såg den direkt efter kryssningen!
Kryssningen:
Var Awesome. Jag hade i alla fall jätte kul. Ända tills jag gick och la mig. FY FAAN vad dåligt jag mådde... lite för mycket kanske.
Bilder kommer upp så fort som möjligt.

Här kommer en hälsning innan kryssningen f...

20100407292 (MMS)

Här kommer en hälsning innan kryssningen från mig o mina babes!!


See Ya Tomorrow

Ses imorogn kväll babes <3


LOVE

God Morgon

Godmorgon alla fans! Skönhetssömn tar tid men nu är jag uppe. Känner mig lite stressad, hade ju ställt klockan på 12:00!! Varför ringer aldrig klockor när dom ska?
1½ timme innan jag åker in från landet, kommer bli awesome!

Tarantino - Inte Kill Bill

Alltså, Inglorious Bastards påminner lite om Kill Bill i utformningen av filmen men inte i hur bra den är. Gillar Kill Bill mycket bättre. Favorit när det gäller Tarantino... Ja finns väl inte s mycket mer att säga utom att jag tror jag ska koja snart.
Natti natti

Inga Bilder på Mig

Inga bilder på mig idag, jag ser förfärlig ut. Plus, jag sparar mig till imorogn på KRYSSNINGEN, hihi^^
Nu ska jag se på Inglorious bastards. Har inte sett den än. Vissa säger att den är bra, vissa säger att den suger.
Återkommer med recenssion...

Hare Krishna

Inga bilder på mig idag, jag ser ut som shit! Så här har vi krishna istället, haha.
Har precis sett på ett nytt avsnitt av GG, älskar den serien!

Vaknade för 45 minuter sedan... Illa!

För alla er som känner mig... No surprise där att jag vaknade nu. För alla er andra. Detta är Freja-naturligt. Tänker att om jag är vaken sent, sover sent, så orkar jag mycket mer. Typ vara vaken hela natten på KRYSSNINGEN. Brukar ju annars slockna haha.
Nu ska jag åka till pachi i alla fall. Hämta snygga kläder till imorgon.

Planen

Planen var ju egentligen att jag skulle åkt till pappa idag. Nu blev det ju riktigt inte så, men imorgon åker jag dit. Måste ju hämta lite georgous kläder till KRYSSNINGEN på onsdag. Det kommer bli så jäkla grymt! Can't wait!
Håller jag på att bli dregg, eller är kryssningar kul för alla typer?
Galxy är det ju vilket är ned minst dreggiga båten, thank GOD!

mylifeispersonal.blogg.se


4.4:10

Blev Söder igår för hela slanten, mysmysmys.

Börjar faktiskt gilla Söder mer och mer. Så länge man skiter i hemska ML med mera! Usch!
Bara jag som älskar mina utekvällar?
Don't think so!

The Notebook

Älskar den här filmen. Den är så jäkla bra!

Time to go Ted!

Nu drar jag och möter Tedurt för lite Party-party!
Bered er på en spårad kväll!!
Ses på Paradise!

Kusin dissade kusin...

Jaha nu drog Mia iväg på bio med sitt "ex". Fascinating huh? Nej men det är nån parvel direkt importerad från Uppsala, haha. Dom ska gå och se Remember me. Väldigt kul eftersom Maria inte kommer se Exet under hela filmen utan dreggla över Robert P. Haha.
Jag vill verkligen också gå och se den filmen!

Undras om den är bra...

Dagen efter

Jag vill verkligen flytta hemifrån! Varför ska föräldrar vara en sån jäkla pain in the ass!!
Bilder kommer upp från igår senare.
Nu ligger jag som en död sill och ser på film.



Hemma efter knäppaste på länge...

Haha drog till Wille på fest, var ju delade meningar, men jag var road hela kvällen... Haha!
Men det bästa var ändå taxi-resan hem. Jag älskar trevliga taxi-chaufförer! Körde oss på drive inMcDonalds, utan extra kostnad. Så gulligt! Gud vad jag skrattade när jag försökte beställa mat. Det var helt galet.
Hoppas ni hade en rolig kväll!
PUSS och GODNATT!

MOT OÄNDLIGHETEN...


...OCH VIDARE!



Städat mitt "rum"...

Har precis städat mitt så kallade rum här hos mamma. Hör bara, har knappt ett rum här ändå ser det ut som ett bombnedslag, haha.
Ska nog sy lite nu, sen får man se vad som händer typ.

Här kommer de senaste dagarna i bilder:

Torsdag:




Jag tog hand om lilla kusin som en storasyster den kvällen <3

Fredag:


Kusin innan vi begav oss mot staden

Snygg-syster




Här ser ni vad jag köpte från Vero Moda förresten. Snygg skinnjacka, i vitt. Känner att svart e sååå 2009!

Vad händer senare ikväll, och vad ska jag ha på mig då?

Sauna

Sauna = Bastu ...?

Tror att jag stavade rätt där, men man kan ju aldrig vara helt säker... Hm. Aja ikväll blir det finsk inflyttningsfest hos en kompis, vilket jag tror kommer bli awesome.

Älskar by the way att jag och KM (kusin Maria) kom hit precis när släkten drar härifrån. Så himla typiskt min släkt att komma på middag men dra vid 6, som e den riktiga och normala middagstiden. Så egentligen är det ju mer som en påsklunch typ... Men då får dom ju säga det innan, haha.
Ciao så länge!

Vända på dygnet?...

Shit vad jag typ har vänt på dygnet. Jag är verkligen en natt människa hela vägen ut! Vem vill ha dagsljus liksom?

Aja, hos pappa nu, sen bär det av mot mami, där vi ska ha påsk middag idag. Som vi tydligen redan är försenade till. Men hallå liksom, vem äter middag vid den här tiden?

Snart kommer bilder med mitt nya inköp också, hihi*.


Blev resa till pappa idag

Åh nu sitter vi hos pappa. Jag, syster, kusin och Anki. Vi sitter och tittar på Pirates of the Caribbean. Johnny Depp är så jäkla snygg!! Visste ni att det är min man? Hehe, ja så är det i alla fall.


Nyinköpt*


Hujedamej

Nu har jag och Maria vaknat, vi har ätit mat och jag syster och kusin har precis sett ett avsnitt av Vampire Diaries. Så jäkla bra, love it. Idag vill Maria att vi ska följa med till stan med henne och träffa en vän, men vi får se hur det blir med det. Klockan tickar liksom. Redan tre, HUJEDAMEJ.

Efter en heldag

Nu är vi hemma med kusin i släptåg. Hon vill dra med mig på en 93:a hemmafest.. men man får se haha. Annars tjatar Anki på att jag ska följa med på en skiva ikväll, men jag vill helst inte lämna min kusin ensam här i Skarpnäck.
Svåra val ibland

Sitter med Anki på John Chris och äter en ...

20100401290 (MMS)

Sitter med Anki på John Chris och äter en god caesar-sallad. Snart får vi sällskap av Elin. Puss så länge


Jobb Jobb Jobb

Jobbat på min kollektion, och titta, jag börjar se resultat! Jag menar... ÄR JAG GRYM ELLER VAD?!





Georgous right?

Nu in mot stadeen! Fika Fika Fika!

Glad Första April!

Tänkte att jag skulle busa lite idag med er, men jag  är så dålig på att ljuga. Ni skulle säkert märka om jag ljög till och med via datorn, haha. På väg hem nu i alla fall. Maria kommer ju idag så vid 3 ska jag in och ta en fika i min väntan på henne. Men först hem till mami och dumpa mina saaker.
Hörs snart bitches

Trångt?

Sitter på bussen på väg till skolan, tillsammans med varenda unge som bor ute på Färentuna känns det som. Väldigt trångt och mycket barnskrik. Jag menar min lillasyster är ett barn (Elsa) och hon är liksom guld värd, men alla andra barn kan ju typ dra åt skogen.
Funderar på att sticka till Prag i Maj med girlsen, awesome right?

RSS 2.0